Nirvana

Ima dana
za nirvana
do tada je
bitna hrana

1914346_10207558930918839_7373935662275247170_n.jpg

sanja*;bt282678:
Avatar i profilna moje, budu crtao moj drug cakić, potpisan na karikaturi :)

Ovde ima cela ta s avatara:

http://forum.krstarica.com/album.php?albumid=6498
Ostala sam zatečena lepotom tvog "crtkanja"....Tvoji radovi su doživljaj !!! Svaka slika ponaosob ima moć da uvuče gledaoca u sebe i da ovaj dragovoljno ostane u njoj uživajući u tvojoj mašti i magičnoj naivi.... zaista je veliko uživanje bilo....Hvala, Sanja na darivanoj lepoti

ovi ti crteži odlični :klap:
onaj konj mi je najupečatljiviji...valjda sam u tom raspoloženju....kraj godine-početak nove... :tease: :aha:
ček da pogledam još jednom
jeste...konj je glavni :lol:

Poslednja izmena:
LJILJA MMM;bt282687:
:eek: dva?
toliko su mi oči umorne, a i mozak...onaj u plavim tonovima sa grivom...beg...talasi....ček da vidim opet

nema dva ima jedan :lol:
aha, taj.
Ima i skok ( iskakanje iz jednog sveta, tako snažno, da ga pri skoku povlači za sobom i iskrivljuje :) )
To su ti one krive kule u kojima svi perverznjaci vide falusni simbol. Iako ni f ni s od tog simbola.

sanja*;bt282688:
aha, taj.
Ima i skok ( iskakanje iz jednog sveta, tako snažno, da ga pri skoku povlači za sobom i iskrivljuje :) )
To su ti one krive kule u kojima svi perverznjaci vide falusni simbol. Iako ni f ni s od tog simbola.

ne taj....onaj drugi....plavo sivi tonovi..iskok iz vode..talasi sa penom....beži od nečeg u vodi što izranja iz vode.....olupina, neman...glave okrenute unazad da vidi od čega beži...

a i ovaj drugi je dobar......odličan zapravo. E, sad, nisam perverzna te dotičnog ne vidim :zcepanje: ali skok koji svojom snagom povlači vidim

zaista su ti odlični crteži, slike, ili kako se to već stručno zove. Mile i ti mi odmoriste umor, toliko, da mu se prispavalo :) laku noć

:hahaha: egznstcjlzm... pomalo nenadyebiv.....

Biti Realista

Svaki ideal je samo ideja.
Svaka ideja je samo san.
Svaki idealista je samo sanjar.
Svakom snu suđeno je da se rasprši.
Mnogo je bolje Biti Realista.
Jedino što preostaje Jeste Biti Realista.

Andrej Pangos

Back