Nine Inch Nails

Ok, sa ovim se ne mogu do kraja sloziti.
Iako je zenit kreativnosti svakako dosegao The Downward Spiral-om, ali i (po mom misljenju) The Fragile-om, kasniji albumi nisu toliko losi.
Pre svega mislim na Year Zero, konceptualni album koji su mnogi okarakterisali kao predvidjanje (sumurne, sumorne) buducnosti i Ghosts I-IV, sa 36 pesama-instrumentala, nekarakteristicno - bez naziva, ali propracenih sa 36 razlicitih slika koje "opisuju" pesme (ili obrnuto :)).
Takodje je (opet, nekarakteristico) potpuno besplatno dao album The Slip za download, time u potpunosti prekinuvsi veze sa major label-om.
Moram priznati da sam njega najmanje slusao.
With Teeth, "prvi album nakod odvikavanja", takodje nije toliko los, zar ne? :)

Hm.
Nema tu neke zarade, i njih je (barem jedan deo), davao za dz.
Sad, na stranu to da li se tebi licno svidjaju, ima dobrih stvari ;)
I, nije kao da je izdavanje 36 bezimenih instrumentala komercijalan potez xD

Check it out yourself!

haha, marilynmanson = ludi krele xD
koliki je blam videti svoj post posle dosta vremena (ali pomaze da shvatim naizgled "izgubljene duse", sadasnje '94 godiste pa navise)
jeza zbog "w"...

anyway, nine inch nails mi je u medjuvremenu postao jedan od omiljenih bendova
steta sto neko vreme nece ici na turneje
ALI!
trent je oformio novu grupu (sa svojom zenom, ou da) - "how to destroy angels"
http://www.howtodestroyangels.com/home.html

ovo boldovano me proganja i dalje :lol:

elem u međuvremenu, otkad nabavih diskografiju, počeh da ih slušam malo više: Sin, Something I Can Never Have, Closer, Head Like a Hole, The Day the World Went Away i atm moja omiljena:

a o How to destroy angels sam čitala negde, baš me zanima ^ ^

Hm.
Nema tu neke zarade, i njih je (barem jedan deo), davao za dz.
Sad, na stranu to da li se tebi licno svidjaju, ima dobrih stvari ;)
I, nije kao da je izdavanje 36 bezimenih instrumentala komercijalan potez xD

Davanje par albuma za dž je samo marketinški trik...stvara dobar imidž ;)
za 22 godine na sceni (kao NIN), trent je stvorio uticaj (97me je bio u top 25 najuticajnijih amerikanaca), stvorio je ime i brend, i sada pod njim može da prodaje šta hoće :D...to sam želeo da kažem...da je snimio 36 bezimenih instrumentala svojih aranžiranih, rearanžiranih i remixovanih prdeža i nazvao sve to farts i-iv, konzumenti bi svejedno kupovali :lol:...i isto tako, nekome bi se to sviđalo, nekome ne bi :lol:
...sve u svemu, u jednom se slažemo :lol:....gotivimo NIN :D

Na tim American albumima
Cash nije obradjivao pesme, nego
ih je preuzimao. :lol:

Neko je napravio sjajan izbor i
John ih je jednostavno ucinio svojima.
Toliko su dobri snimci.

Eto toliko, izvinjavam se za siroki zaokret. :)

Slazem se da su te obrade sjajne, ali me, sa druge strane, nerviraju ljudi koji ne znaju da to nisu njegove pesme tj ne znaju za postojanje originala.
Tako su se vodile zucne rasprave na netu o tome da li je "Hurt" Cash-ova pesma ili obrada, toliko su ljudi glupi da ne mogu da izgooglaju.

Back