Deratizator
Primećen član
- Poruka
- 992
Sve nesto mislim da iza toga stoje isti oni koji su nas napadali ... Deli li ko moje misljenje? Ko je izvukao korist iz tog napada???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
untouchable:Postavljac teme. I nije stvar toliko u tome da se trazi koliko se kao ocekuje zaljenje.
mladić:Neznam sta si hteo da kazes, u Iraku je rat koji su izazvali jenkiji i ukantavaju sve sto mrda, 9/11 je napad avionima na USA, gde takojd ima mrtvih, i gde je tu razlika molim te, pa nama USA nije objavila rat pa su bacali bombe po svemu i svacemu, sad da ih jos zalim, da, bas me zabole za 9/11 i onako su veliki prijatelji sa Tacijem i Haradinajem, ma ko im **** mat**, njima i 9/11.
68Charger440:U ratu uvek stradaju mnogi, kako civili tako i vojska. U Sept. 11 napadima su samo civili stradali.
I ko to od tebe ocekuje da nekoga zalis?
Kohen:Slava zrtvama svih teroristickih napada .............
68Charger440:Sta te briga? Mozda jeste, mozda nije, ali u svakom slucaju - to se tebe ne tice.
torrente_bg:Uvek nevini stradaju ali moram priznati da ih bas mnogo i ne zalim.
Mada mala je to cena koliko bi USA trebala da plati.
Deratizator:
JABUCHILO:evo, za one koji su propustili premijeru stounovog visokobudzetnog supermegaprojekta 911, ovde mogu u rt da pogledaju niskobudzetnu verziju, samo 6000$ i malo analitike... lepo je ispalo, a ima i malo vise detalja... kriticnih. preporucujem.
https://video.google.com/videoplay?docid=-7218920724339766288
Ko "oni" ? Mislis ds su ti koji su bili u Centru borilil se protiv nekoga, nisu bre ni culi za srpsku vojsku...? "Oni " koji su bacali bombe ( sa bilo koje strane) is sada su zdravi i zivi i uzivaju...a ti ako se raduejs smrti obicnih civila -znaci da su "Oni "uspeli u svom poduhvatu-da isperu mozak obicnom narodu ...pa sada hajde da mrzimo jedni druge...mladić:Sto se oni nisu borili protiv srpske vojske nego su bacali bombe sa 15000 metara na civile po Srbiji, je li?
68Charger440+6:U Iraqu je rat. Normlano je da ce biti mrtvih i sa jedne i sa druge strane. U Americi nije bio rat.
Ni u Iraku nije bio rat dok nisu došli Amerikanci68Charger440+6:U Iraqu je rat. Normlano je da ce biti mrtvih i sa jedne i sa druge strane. U Americi nije bio rat.