NINDŽE

(ili neka moja razmišljanja o životu inspirisana ko zna čime)

Original postavio 123loncar
...izgleda da stvar vidiš jasnije ...okreni obrni , osta ja bez tiketa pa i bez nade....što je život surov bre...
i nadu mi ne pruža...au......bre !

Original postavio LJILJA MMM
Ajde more.....nadu stvaramo mi a ne država.....jel vidiš da smo svi u pesmi veseli.....realno veseli......

NINDŽE

Ajde more.....
nadu stvaramo mi a ne država
jel vidiš da smo svi u pesmi veseli
realno veseli.....i realno očajni
vrlo obučeni za preživljavanje
i do samoneprepoznavanja izmučeni
kvalitetom dugogodišnje obuke
dodjemo ti bre k'o nindže
samo šarene i malo uzguljene
ne znamo kud glavom udaramo
ali znamo da će samo nas glava da boli
gde god da udari
zato sa osmehom imamo sudar u reali
jer to uopšte ne boli
a duša nam privatnička baš to voli
te smo ipak svoji i nasmejani
doduše i nadrndani, besni i stresni
ali vazda svesni
gde smo, ko smo sada i ko smo bili
pa makar i neki bolji život snili
to smo mi.....privatni sanjari
večiti sa životom i državom rivali

PS Pesma nastala na osnovu gore citiranog komentara Lončara i mog odgovora hahahaha​

mari47;bt125132:
Oh, koliko inspiracija danas; ja više neznam ko koga
inspiriše, pošteno?! Ali, divni ste....:sanke:

Hahahaha pade mi na pamet odgovor ali.......bolje ne hahahaha
Lončar vodi.....2:0 i za Velibora...mislim za ime boru a ne za pesmu i za Nindže, a tu je zaslužan za celu pesmu :bob::bob::bob:

LJILJA MMM;bt125136:
Hahahaha pade mi na pamet odgovor ali.......bolje ne hahahaha
Lončar vodi.....2:0 i za Velibora...mislim za ime boru a ne za pesmu i za Nindže, a tu je zaslužan za celu pesmu :bob::bob::bob:

Ljiljo, ti i Lončar ste sada kumovi - krstio ti borove!
Ja nemam kuma za bor a i šta će mu - ne ume da mašez:(

mari47;bt125140:
Ljiljo, ti i Lončar ste sada kumovi - krstio ti borove!
Ja nemam kuma za bor a i šta će mu - ne ume da mašez:(

Ama nije on moj kum nego tvoj.....Velibor je ime iz pesme za tebe....u pesmi ti je borski kum....moji borovi su već kršteni :manikir:
ako tvom boru daš ime Velibor i malo popričaš sa njim.....sigurna sam da će da maše.....:zag:

LJILJA MMM;bt125149:
Pa znaš kad ću ti napišem sledeću pesmu........nisi bre ni pročitala kako valja :rtfm::rtfm::rtfm:

Jesam dušo, pročitala sam....Jel piše posvećeno Mari? Jel ti se baba zvala Mara, gospa Mara, kažeš!?
I, otkud znam za koju maru, ja sam inače ....mari, mari47...
Ako ti naidje kum, reče da slavi danas nekakav dan, pozdravi ga pesmom odgovarajućom sasvim za tu priliku ( i hvala za komoditet pa mogu kuma do dočekam na tvom blogu. Čiji beše kum ?)

mari47;bt125152:
Jesam dušo, pročitala sam....Jel piše posvećeno Mari? Jel ti se baba zvala Mara, gospa Mara, kažeš!?
I, otkud znam za koju maru, ja sam inače ....mari, mari47...
Ako ti naidje kum, reče da slavi danas nekakav dan, pozdravi ga pesmom odgovarajućom sasvim za tu priliku ( i hvala za komoditet pa mogu kuma do dočekam na tvom blogu. Čiji beše kum ?)

Ama bre......meni jes da je sezona al' da posvećujem pesmu o borovima mojoj gospa Mari hahahaha.......možda da napišem neku o kruškama :sanke:

Tebi je posvećena bre :heart:
TVOJ JE KUM A BOR DA SE ZOVE VELIBOR I IMA DA MAŠE, NEMOJ DA VAM JA DOLAZIM TAM U NIŠ ....DA DRŽIM OBUKU :rtfm:

Da ne bih citirala ceo post a ja ne volim ništa parcijalno....ja ne želim da mi se bor zove Velibor! Neću da se posle šetam oko Velibora, onako nemahajućeg:sanke:

mari47;bt125162:
Da ne bih citirala ceo post a ja ne volim ništa parcijalno....ja ne želim da mi se bor zove Velibor! Neću da se posle šetam oko Velibora, onako nemahajućeg:sanke:

Vidim ja da mi ne gine dolazak u Niš hahahahaah
pa sad je nemahajući bre........nauči ga.....a kuma oćeš a ime za bor nećeš a? :zimag::zimag:

LJILJA MMM;bt125163:
Vidim ja da mi ne gine dolazak u Niš hahahahaah
pa sad je nemahajući bre........nauči ga.....a kuma oćeš a ime za bor nećeš a? :zimag::zimag:

Ama, kumstvo se ne odbiva...ne biva, bre!
I što je moj kum...ti i kum ti Lončar razgovarate o imenima, ja ćutim...ja i moj bor, eto:sanke:

mari47;bt125165:
Ama, kumstvo se ne odbiva...ne biva, bre!
I što je moj kum...ti i kum ti Lončar razgovarate o imenima, ja ćutim...ja i moj bor, eto:sanke:

Dobro......ćutite si oba i dalje......Lončar je od sad moj kum hahahaha
KUUUUUMEEEE što radi ovo vino svoj poso hahahah

E bas se nadjoh tu negde medj tvojim nindzama....kad mi kvrcne samo, ima da odem u ....sumu...samo da se ne 'rivalim' vise...oce da mi veseo duh uniste skroz...ali cu osnazim ja, sirokim osmehom....ha,ha,ha.....veliki pozzz:zpozdrav:

Sanja & S;bt125174:
E bas se nadjoh tu negde medj tvojim nindzama....kad mi kvrcne samo, ima da odem u ....sumu...samo da se ne 'rivalim' vise...oce da mi veseo duh uniste skroz...ali cu osnazim ja, sirokim osmehom....ha,ha,ha.....veliki pozzz:zpozdrav:

Hahahahaha
Nindžica.......ti si i sad jaka kao zemlja .....zato se i razumemo.....:heart:
eej i da povedemo naše vučkove u šumu hahahaha

Back