NiNa

>NiNa<

Poznat
Poruka
9.784

Evo ja :)
Zanima me sta vam je najupecatljivije na karti? Na sta da obratim paznju.
Meni se recimo ne svidja Venera u 8-oj,i da li mi je Merkur u 8-oj ili 9-oj,jer negde jeste u 8-oj a negde nije.
Hvala :)

Ne mora biti tako lose, nije napadnuta :) ...to moze da znaci ako se ne varam i dobitak od partnera...sto se Merkura tice, posto je on na izlasku iz znaka (od 5 stepeni pre kraja se gleda) moze da se uzme i da je uticajan i u 9. kuci i u Biku...cini mi se :)

Jedino za Veneru je mozda ovaj kvadrat sa Neptunom, koji donosi neku idealizaciju partnera i mozda pogresan izbor, ali to mogu biti i neke platonske ljubavi ... ljubavi na daljinu i sl.

Ne mora biti tako lose, nije napadnuta :) ...to moze da znaci ako se ne varam i dobitak od partnera...sto se Merkura tice, posto je on na izlasku iz znaka (od 5 stepeni pre kraja se gleda) moze da se uzme i da je uticajan i u 9. kuci i u Biku...cini mi se :)

Jedino za Veneru je mozda ovaj kvadrat sa Neptunom, koji donosi neku idealizaciju partnera i mozda pogresan izbor, ali to mogu biti i neke platonske ljubavi ... ljubavi na daljinu i sl.

Preveliki je orbis sa taj aspekt Neptun Venera ...

Nisam videla taj kvadrat.
Vidim sextile sa Marsom i Jupiterom i trigon sa Uranom (jedan astrolog mi je to objasnila kao "brak na brzinu",najverovatnije)
Da,dobitak preko partnera,i to mi rece,ali Venera je i u Ovnu,a bas joj i nije lepo tamo?
Sta mislite o karijeri u medici? :)
Ima li tu necega?Posto mi je ascedent na tom stepenu Device,takodje su mi rekli da je to odlican aspekt za bavljenje nutricionizmom,da sam bas ubola zanimanje(inace sam buduci Nutricionista).

Pa u principu, citala sam kod Imsiragica, neki mit u vezi sa znakom Ovna...Venera kao zena se lose oseca u znaku obojenom muskim principom...mada eto pricamo na drugoj temi bas o toj Veneri, donosi i zene koje otvoreno nude ljubav i rano gube nevinost :) ...kao neke zene pionire (kao sto je i sam Ovan, odnosno Mars), pocetak svega...

Hm ovo za brak tu vec nisam nikakav strucnjak, ali jedan od vladara Riba (koje vec znace mnozinu, a tebi je vrh 7. u Ribama), Jupiter, je u Vodoliji, koja i nije neki pokazatelj jednog i dugog braka...mada sad sto cuda treba gledati :) ..mada on prima lepe aspekte od Urana..ko zna, mozda to ne mora biti nista lose :)

Ja mislim da je Venera dobro polozena, nemoj da se bunis sto je u osmoj, pa mi smo zavodnici :) niti mislim da je problem sto je u Ovnu tako veliki, pored sektila sa Jupiterom ima cak i egzaktan sektil od svog dispozitora koji na MC-u :)

Edit : Venera je i vladar druge, tako da verujem da ces imati novca od muza ili preko nasledstva i to ce biti tvoji glavni izvori prihoda, neki muskarac, Mars na MC-u :)

Poslednja izmena:
Haha :D
Hvala svima.
I na komentaima i ponudi za brak :per:

Da,Venera u Ovnu je prilicno strastvena i otvorena,jos u 8-oj,ispadoh neki perverznjak,mada ajde ti sextili,valjda nije toliko lose.

Back