gost 437642
Obećava
- Poruka
- 59
E ovako,zelim da pitam da li neko jos ima slican ,,problem" kao ja? Naime,ja imam ogroman strah od mraka jos od malih nogu.Recimo,nikad nisam spavala potpuno sama u kuci niti bih smela.Vise puta bih dosla oko 11/12 kuci a moji recimo tad nisu bili kod kuce,ja bih ulazila u kucu i u svakoj sobi palila svetlo,pustila muziku i proverila da nema slucajno nekog ili nesto u ormaru/ispod kreveta.Plasim se da spavam sama zbog mraka a vec godinama spavam sa upaljenom lampom.Ako u toku noci nestane struja,ja pocnem da panicim i da mi lupa srce jer se odjednom nadjem u mraku.Zanimljivo je da se uvek probudim u toku noci kad nestane struja,a inace se ne budim uopste.Kad hocu nocu da idem u toalet,palim sva svetla.Konkretno mislim da imam strah od natprirodnih bica.U osnovnoj skoli sam prizivala duhove na ulici sa drugaricama...Nazalost to mi je palo na pamet i posle toga sam imala snove o demonima,kako ih teram krstom.Jednom sam sanjala kako me dave i vriste...Na ulici nemam toliki problem jer su svuda svetla ali recimo u jednom mracnom delu mog dvorista nema teorije da idem.Mnogo me nervira i ometa sve ovo u svakodnevnom zivotu,to sto stalno proveravam da li se nesto nalazi u mojoj okolini i sto se uspanicim kad se nadjem u mraku.