Никшић: Бачен сузавац на концерту "Рибље чорбе"

Lesandar

Buduća legenda
Poruka
27.930
У Никшићу сузавац на концерту „Рибље чорбе“

Сузавац је бачен из публике и знатан број људи напустио је концертни простор на језеру Крупац код Никшића, јављају локални медији, преноси Бета.

Corba-LF.jpg

Концерт jедног од најпопуларнијих рок бендова у Србији и бившој Југославији није прекинут због овог инцидента.
Играла се ђеца. Нијесу имали примједби кад је гостова Дино Мерлин.

А и Бора Чорба је блесав - шта је имао да иде код хохштаплера Мила ----- бољем се није ни могао надати од овога......

п.с. А овде у СРбији траже исти ти што бацају сузавац да бесплатно студирају.... па.....:dash::dash::dash:

Dobar primer , ista vrsta ljige i prevrtaca kao njegov drugar iz titoljubnog benda Borisav , samo je malo pametniji pa ga nije izela ciroza ko ovu pijanu budalu .
Obojica pljuvali Janeze kad je poceo rat pa onda posle brze bolje otisli u Slo da uzmu pare , a ova pijana budala mislili da i u CG prolazi to pljuvanje drzave pa onda uvlacenje u bulju za pare , dobro je i prosao sa onim brdjanima ... al realno ko **** , ionako je odavno estradna olupina na nivou Melos estrade i pokojnog ZAM-a .

Poslednja izmena od moderatora:
Ko god ode u taj dole kamenjarski zmijarnik ovo je najmanje što treba da mu se desi.

A da ga još žalim, ne pada mi na pamet...sam pao - sam se ubio.
Јединствено место у коме ја пажљиво однегован дух дивљаштва, ако нема
каквог "странца", одмах се међусобно искрве. Дух успутне забити!

Јединствено место у коме ја пажљиво однегован дух дивљаштва, ако нема
каквог "странца", одмах се међусобно искрве. Дух успутне забити!
Mozda ga sabotiraju zato sto je godinama javno vredjao i pljuvao njihovog poznatog sunarodnika iz Lijeve Reke .

alo pošta javi jel to Crna Gora - Bar
sada ću vi da objasnim u čemu je stvar
Ođe je Beograd, zove Boro, Đokov sin :rotf:
u narodu poznat kao ženski dušmanin

- - - - - - - - - -

Na njegovim koncertima su ginuli ljudi pre 30 i kusur godina kad je jos bio na vrhuncu karijere,tako da nije cudno da sada bacaju suzavac kada je vec dokurcio svima .

draga ne budi feder

Back