Nikon ili Canon

E jbt o cemu vi raspravljate :shock:

Pa svi digitalno point-n-shoot aparati su tesko njesra i najobicnije djubre.
Ja reko oni ce da raspravljaju o D2X vs 1Ds MarkII vs E1 kad ono deca "ozbiljno" diskutuju o igrackama :x

pa sto se ti onda uopste raspravljas i ucestvujes u diskousiji kad vidim da si veliki strucnjak povodom aparata. da nisi profesionalni fotograf vec dve decenije? daj nemojmo se zavaravati 85% digitalne scene je point-nshoot aparata jer ljudima je najvise potreban takav tip aparata, a tacno cu ja na neki izlet ili na neku zurku ili bilo gde da nosam Olympusa od 2000 evra koji je tezak 3 kila??? daj nemoj dzabe pricati gluposti... i uopste nisam govorio samo o point-n-shoot aparaytima.. uzmi Blic od pre par dana i pogledaj test profesionalnih aparata i videces o cemu se radi tamo??!!!

Otkud ti da ja ucestvujem u raspravi :shock:
Uostalom mislim da je rasprava o tome koji PnS aparat je bolji od kog potpuno bespredmetna posto se isti koriste ili za pravljenje fotkica koje se gledaju na ekranu ili za najvise 10x15 format a za to je dovoljan i njagori od njih.
BTW testove iz nasih izvora odavno vise ne citam to veze sa mozgom nema, posto to nisu testovi nego placeni oglasi :x

I evo vise necu da ucestvujem i dve poruke su dovoljne u ovakvoj "diskusiji".

Anonymous:
Otkud ti da ja ucestvujem u raspravi :shock:
Uostalom mislim da je rasprava o tome koji PnS aparat je bolji od kog potpuno bespredmetna posto se isti koriste ili za pravljenje fotkica koje se gledaju na ekranu ili za najvise 10x15 format a za to je dovoljan i njagori od njih.
BTW testove iz nasih izvora odavno vise ne citam to veze sa mozgom nema, posto to nisu testovi nego placeni oglasi :x

I evo vise necu da ucestvujem i dve poruke su dovoljne u ovakvoj "diskusiji".

Pa dobro slazem se sa tobom u nekim stvarima. Ali koliko je nekome bitno da ima kvalitetnu fotografiju to ne znam, znam da je meni bitno i kazem da je bacanje para kupovati neki Mustek, HP, ili neki drugi krsh od aparata tako da nije bas svejedno da li cu 10x15 format uraditi sa HP-a ili Canona ili sta vec. A to za Canon se i dalje ne slazem da je najbolji ali dobro svako ima pravo na svoje misljenje. Subjektivno naravno. Pozdrav i kraj rasprave. 8) :lol:

Back