Nikome da se poverim...ni pred kim da zaplacem

Moguća je.Našla se dva mazohiste...ili je neka selendra u pitanju,pa nema žena...nemoguće je da neko zdrav i normalan trpi nešto ovako.Mislim,bar u gradovima postoji izbor i ima mnogo normalnih žena,koje očekuju i normalan život,a ne cirkus sa TV ekrana.

Mislim da uopste nisi razumeo sta sam htela da kazem, nema tu nikakvog mazohizma. Zaista, moj sadasnji decko je sasvim normalna osoba, imali smo pauzu od godinu dana, pomogao mi je kad sam imala problem, jer je covek, potrudio se da razume moje ponasanje i pokusao ponovo, ispocetka. I ja ga volim, ali me valjda posle nekog vremena smori takav rezim zivota, kao iz prirucnika... A shvatila sam sad da ni onaj drugi nije toliko lud koliko sam ga ja napravila ludim, i zao mi je, pa bih nekako da ispravim to...

Mislim da uopste nisi razumeo sta sam htela da kazem, nema tu nikakvog mazohizma. Zaista, moj sadasnji decko je sasvim normalna osoba, imali smo pauzu od godinu dana, pomogao mi je kad sam imala problem, jer je covek, potrudio se da razume moje ponasanje i pokusao ponovo, ispocetka. I ja ga volim, ali me valjda posle nekog vremena smori takav rezim zivota, kao iz prirucnika... A shvatila sam sad da ni onaj drugi nije toliko lud koliko sam ga ja napravila ludim, i zao mi je, pa bih nekako da ispravim to...

Pa lepo si rekla da si ga ti napravila ludim, možda je bolje da obojicu tih jadnika ostaviš na miru i tražiš neku novu žrtvu, očigledno ih ima.

joooojjjj...ponekad stvarno mislim da je tacno sve ono gadno sto muskarci govore o zenama:)
posle cele te zajebancije ja bih sestro rekla da ti ne volis nikoga. koju igru igras , i koja je tvoja korist, verovatno ni sama nisi svesna, cim postavljas ovakvu temu...
mmozes ti taj ping-pong do besvesti..ali ako zelis sebi dobro, oladi od svega, budi malo sama..i pokusaj da dokucis sta je to sto zelis?

Ako ti je život dosadan i monoton,nađi nekog krimosa,ima ih svuda...dobićeš život kao na filmu,čak možeš i neki naslov da odabereš.;)Mislim,ako ti trebaju ''uzbuđenja'',i tako to...

Ako mogu i ja da se ukljucim, jel zivis ti devojko sa tim momkom, ili sa roditeljima?

Lici mi ovo na jednu osobu koju poznajem, roditelji je nisu dovoljno voleli, ne bas voleli, nego nisu obracali paznju dovoljno na nju, pa je pocela paznju da trazi tako, u vezama, da pravi scene i stalno nesto pokusava da ispravi, stalno je u VELIKOM problemu, a ustvari ga nema. Samo da bi je neko slusao, tesio, razumevao...

Pokusaj da razgovaras sa nekim, ko ce malo dublje shvatiti razlog tvog nezadovoljstva, mozda uzrok tog straha da se vezes. I ne okreci se, pobogu, stani iza svojih odluka, sta god da si uradila, i tog momka ostavi na miru da te preboli. Ne ispravljaj vise nista, molim te, bar zbog tog decka, sa kojim si sada. Kladim se da razmisljas da mu priznas sve sto ti se desava ?

Mozda je sport dobro resenje? Ima dosta tih uzbudljivih stvari, probaj rafting ?

ali me valjda posle nekog vremena smori takav rezim zivota, kao iz prirucnika...

Pa svima nama dodje period kad se "smorimo" al ono unesi malo zivosti sex u prirodi odlazak na vikend romanticna setnja i vecerica drzite se za ruke a ne da se oni tuku i svadjaju.Mada ima zena kojima to prija i godi takav haos.Ili lepo sedi i kad se smoris reci mu ej ja se smorila aj nesto da radimo mozda ce imati neko resenje i znace kako da te zadovolji i razonodi.

Back