- Poruka
- 9.306
Nemam čime da se iznenadim,živim u BG-u od rođenja,debili se uspešno odvraćaju samo istim ili odvratnijim,gorim,ružnijim,agresivnijim ponašanjem nego što je njihovo.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moguća je.Našla se dva mazohiste...ili je neka selendra u pitanju,pa nema žena...nemoguće je da neko zdrav i normalan trpi nešto ovako.Mislim,bar u gradovima postoji izbor i ima mnogo normalnih žena,koje očekuju i normalan život,a ne cirkus sa TV ekrana.
Mislim da uopste nisi razumeo sta sam htela da kazem, nema tu nikakvog mazohizma. Zaista, moj sadasnji decko je sasvim normalna osoba, imali smo pauzu od godinu dana, pomogao mi je kad sam imala problem, jer je covek, potrudio se da razume moje ponasanje i pokusao ponovo, ispocetka. I ja ga volim, ali me valjda posle nekog vremena smori takav rezim zivota, kao iz prirucnika... A shvatila sam sad da ni onaj drugi nije toliko lud koliko sam ga ja napravila ludim, i zao mi je, pa bih nekako da ispravim to...
Ako ti je život dosadan i monoton,nađi nekog krimosa,ima ih svuda...dobićeš život kao na filmu,čak možeš i neki naslov da odabereš.Mislim da uopste nisi razumeo sta sam htela da kazem, nema tu nikakvog mazohizma. Zaista, moj sadasnji decko je sasvim normalna osoba, imali smo pauzu od godinu dana, pomogao mi je kad sam imala problem, jer je covek, potrudio se da razume moje ponasanje i pokusao ponovo, ispocetka. I ja ga volim, ali me valjda posle nekog vremena smori takav rezim zivota, kao iz prirucnika... A shvatila sam sad da ni onaj drugi nije toliko lud koliko sam ga ja napravila ludim, i zao mi je, pa bih nekako da ispravim to...
Na ljisu bi te kao prozivalii a ovde si ocekivala .Sta?..Aaaaaaa..
Sto se tice tvog problemcica..mislim da si nepotrebno zakomplikovala i sada snosis posledice..a sve si mogla lepo da resis sa jednom trojcicom....