Nikolina Sinđelić: Nadam se da žena i ćerka Marka Krička ne prolaze kroz ovo kroz šta ja prolazim

mario80

Stara legenda
Poruka
82.715
https://n1info.rs/vesti/nikolina-si...cka-ne-prolaze-kroz-ovo-kroz-sta-ja-prolazim/
1000008491.webp

Nikolina Sinđelić, studentkinja Fakulteta političkih nauka i žrtva policijskog nasilja, danas je simbol otpora i hrabrosti u borbi protiv sistema koji je pokušao da je ućutka i ponizi. I dok za Marka Krička, njenog zlostavljača, i dalje nema odgovornosti, a institucije njeno svedočenje nazivaju lažnim, Nikolina javno govori o torturi kroz koju je prošla, zloupotrebi intimnih fotografija i pritiscima države.
1000008127.jpg

1755971996155.png

Само месец дана пре трагедије у Новом Саду, наводна жртва полицијске репресије Николина Синђелић налазила се на „обуци“ у Немачкој, у организацији западних фондација, где је са активистима из више земаља тренирала технике уличног отпора, комуникације и кризног наступа. Временски размак између тог семинара и пада надстрешнице сувише је прецизан да би био случајан.

Pogledajte prilog 1774482
Само месец дана пре трагедије у Новом Саду, наводна жртва полицијске репресије Николина Синђелић налазила се на „обуци“ у Немачкој, у организацији западних фондација, где је са активистима из више земаља тренирала технике уличног отпора, комуникације и кризног наступа. Временски размак између тог семинара и пада надстрешнице сувише је прецизан да би био случајан.
Neki link ili obično naprednjačko proseravanje? Iste fotke imam i ja sa društvom. :kafa:

Pogledajte prilog 1774482

Bravo, provalio si je!
Kao sto si provalio svetsku zaveru da je zemlja okrugla :D

Back