Nikolic za Reuters-Vladu ce formirati SRS-DSS i SPS ili Novi Izbori

Jadan Nikolić. Još da je Evropa luda da mu to prođe. Pre će neko iz EU platiti Ivici ili Voji ko zna koliko da se to ne desi. Realno ja sam skroz mirna po tom pitanju, znam da nema šanse.

i ja tako mislim,ds ima stotine miliona evra od ovoga i onoga,mada i da zatraze pomoc od shiptara,amera,solane dace im i miljijardu ako treba da formiraju vladu

BEOGRAD, 12. maja (Tanjug) - Generalni sekretar Srpske radikalne stranke Aleksanadar Vučić izjavio je danas da se zamenik predsednika te stranke Tomislav Nikolić sreo sa liderom koalicije D S S -NS Vojislavom Koštunicom, da su postigli "značajan konsenzus" o "karakteru, ciljevima i programu buduće vlade", ali da "još ništa nije završeno". "Sastali su se i razgovarali o karakteru , ciljevima i programu buduće vlade i onome šta su ciljevi i interes građana Srbije. Još ništa nije završeno, ali mislim da značajan konsenzus po ključnim pitanjima po našu državu postoji", rekao je Vučić na konferenciji za novinare SRS odgovarajući na novinarska pitanja kako su završeni razgovori između Koštunice i Nikolića.

Back