Николић: Влада никако не сме пасти!

"Без мене не можете, а ја ћу да седим и гледам како патите и мучите се све док обојица не поцркате, а онда ћу ја лаганицом да осовјим сву власти..."

И шта је ово, него опет потврда тезе да је радикалима заправо једино важна - власт?

Све остало им је - демагогија.

У, а осталима је битан само - живот грађана.

немојмо бити - смешни.

:)))
А јесам ли ја уопште и поменула друге?

Сем тога, ипак, неке разлике постоје, иначе, ако све релативизујемо, онда ни они за које знамо да су - објективно - за све ове деценије, најодговорнији, више неће таквим изгледати.

Како видимо, многима више ни не изгледају.

Слабо памћење је општа људска особина, а поготово кад се намерно подстиче.

И шта је ово, него опет потврда тезе да је радикалима заправо једино важна - власт?

Све остало им је - демагогија.
Не, не желе власт на републичком нивоу. То је највећа заблуда. Они сами не би знали шта би радили када би засели.
laughing013.gif

Не, не желе власт на републичком нивоу. То је највећа заблуда. Они сами не би знали шта би радили када би засели.
laughing013.gif

Не желе, али им је важна, САМО она. У смислу, да их истинско добро Србије не интересује.

Не, не желе власт на републичком нивоу.

Aha. Zato su ponudili koaliciju kostunici 2004. godine koju je on glat odbio. :roll:

Jel mozete vi kostunicini fanovi da smislite nesto makar prividno inteligentno, ili je to preveliki zahtev nekome ko svoj glas poklanja likovima kao sto su Sormaz i Velja Ilic?

Aha. Zato su ponudili koaliciju kostunici 2004. godine koju je on glat odbio. :roll:
ДСС је 2004. базирала кампању (тада сам гласао за СПО-НС) на томе да не могу правити коалицију (мислим на Владу) са странкама које су биле на власти до 5. октобра, али ни са онима који су били до 2004. То се односило на СРС и ДС. Зато је формирана Влада ДСС+Г17+СПО-НС уз мањинску подршку (ипак кол'ко тол'ко реформисаног) СПС-а.

Da li ste spremni da podržite nečiju manjinsku vladu u slučaju da se DS i DSS ne dogovore?

- Ama, Vlada ne sme da padne! Moja ponuda njima jeste da ne padne Vlada Srbije i da Boris Tadić ne podnosi ostavku, odnosno da Skupština, Vlada i predsednik počnu da sarađuju oko odbrane Kosova i Metohije. Tadić i Koštunica mi sada liče na muža i ženu kojima je dete teško bolesno, a oni umesto da leče dete idu po sudovima i razvode se. Dajte, ljudi, da lečimo Srbiju, pa ćete posle lako da se razvedete. Čak i ako hoće da sruše Vladu, dajte prvo da se sastanemo i dogovorimo.

TADIĆ JE ISPAO NAIVAN?

Kako vam se čini Tadićevo držanje posle pobede na izborima?

- Tadić je u kampanji izrekao mnogo toga što se nije ostvarilo. Rekao je da će berza pasti ako ja pobedim, a berza je pala, iako je on pobedio. Rekao je da EU neće priznati KiM, ali EU priznaje i to dokumentom koji smo dobili kao odgovor na njegovu kampanju. On je tražio od EU da mu da bar nešto zato što je pobedio na izborima, i ona mu kroz politički sporazum nudi olakšice, ali bez KiM. Da li je on naivan? Voleo bih da čujem njegovo objašnjenje.

Back