Toki-Voki
Ističe se
- Poruka
- 2.150
Нисам одговорио теби, већ Токи- вокију. А ти научу где се стављају интерпункцијски знаци и немој после сваке реченице да стављаш узвичник. То урлај у лудници.
A sta si meni odgovorio?!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нисам одговорио теби, већ Токи- вокију. А ти научу где се стављају интерпункцијски знаци и немој после сваке реченице да стављаш узвичник. То урлај у лудници.
АААА! Па ти си непоправљив случај!Нисам одговорио теби, већ Токи- вокију. А ти научу где се стављају интерпункцијски знаци и немој после сваке реченице да стављаш узвичник. То урлај у лудници.
На ону алузију везану за Ђоганија. Расправљам се и размењујем мишљење са нормалним људима, прихватам када погрешим, али са ликовима којима је једини гушт да вређају немам шта да причам.
Нисам видео ово твоје, али ево сад ти кажем ,да је то ту негде као :Ovo je ko ono
"Cekaj me kod kolima"!!!!
![]()
Нисам видео ово твоје, али ево сад ти кажем ,да је то ту негде као :
"СЛАЏО! Зове ме неки "АНСВЕР"!![]()
Токи-воки, немам ништа против када је то зезање. Људи греше и то је нормално. Овде ћу још бар десет пута погрешити због брзог куцања, па ће то заиста личити на нешто неписмено. Не водим рачуна, јер се трудим да што брже напишем одговор. Ако ми је то мана, онда само напред и критикујте до миле воље.
Ма да бре!!!...не водим рачуна да ли сам погрешио неко слово или падеж.
1. Па шта тражиш онда овде! Ови твоји "рођаци", што се "изражавају" као и ти, су у торовима, шталама, крдима?!Просто, није ми битно овде на форуму 1.где дискусија свакако не завређује пажњу. Мени је само драго 2.да осим оваквих глупости што ми приговараш немаш шта друго. Само ти ради свој посао!