- Poruka
- 24.669
Prvo bezimo mi mladi, i to oni pametni kakvih je sve manje, obrazovani koji ne mogu da trpe vise sva ta sranja ponovo
PADAJTE BRACO PLIVAJTE U KRVI
PUSTITE MENE DA BEZIM PRVI!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prvo bezimo mi mladi, i to oni pametni kakvih je sve manje, obrazovani koji ne mogu da trpe vise sva ta sranja ponovo
Подсетила, Ајроне... Није ти лако толики клонови мушки-женски, треба све то попамтити...![]()
ej.otkaci.mislice ovaj narod na forum da pricam sam sa sobom.
Који народ?! Пола су твоји клонови, а она друга половина зна с ким има посла...![]()
Pretpostavljam da je zbog imuniteta isključen i Nikolić. Poznato je da radikali inače često koriste tu pogodnost.
sta mislite jel su djilas, dinkic, vlahovic i djelic spakovali "kofer za zatvor" kao shojic u "beloj ladji"![]()
a kojeg ste vi demokrate radikala optuzili za ovih 8 godina za neko kriminalno delo. znas ono kradja, pljacka, malverzacija, mito, procenat, pronevera? ja koliko znam nijednog. imas neke druge informacije?
Setih se Todorovića, ali ti to ionako znaš, samo se praviš lud, zato nastavi po starom, ne daj se ometati
pa sto nije u zatvoru? sta bi sa optuznicom?
izvoli, nemoj samo opet da mi junački pobegneš sa teme k'o Todorović što beži već 10 godina od sudjenja:rolleyes:
6. septembar 2006.
"Leks specijalis" za Todorovića
Republička izborna komisija potvrdila je mandat radikalu Draganu Todoroviću i imunitetom ga zaštitila od krivičnih prijava.
Protiv Todorovića je država pre četiri godine pokrenula krivični postupak zbog nenamenskog trošenja novca iz bužeta Srbije u vreme kada su radikali bili na vlasti. U krivičnoj prijavi Ministarstva finansija navodi se da je Todorović kao ministar saobraćaja 1998. i 1999. godine nesavesnim radom i zloupotrebom položaja oštetio budžet Srbije za 26 miliona dinara. Todorovića od daljeg gonjenja štiti poslanički imunitet.
prvo daj link . drugo administrativni odbor skupstine moze svakom poslaniku da ukine imunitet u svakom trenutku. trece nisam cuo da se todorovic pozvao na imunitet. bilo kad i bilo gde.
isto tako treba pola radikala strpati u ludnicu.
http://vesti.krstarica.com/?rubrika...92e1031cd47fd5502&dan=03&mesec=05&godina=2008
Trka "za granicu" ce biti zanimljiva posle Majskih izbora...
p.s. BoTa je iskljucen iz ankete jer ga trenutno stiti "predsednicki imunitet", a i za njega ce se naci mesto![]()
![]()