Nikola Saric - jos jedan izgubljeni (izdajnicki) talenat

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa sto? Sto ce pre da igra za Dansku nego za Srbiju...Zinulo mu dupe za pare...
On je odrastao u Danskoj i rekao je da je fer da igra za njihovu reprezentaciju, ali mislim da ako našim bude stalo da ga imaju u reprezentaciji, neće biti problema da ga ubjede da promjeni odluku.
Ne znam da li će za tebe Jorgačević biti izdajnik kad zaigra za Belgiju?

Za razliku od Bojana ovog malog niko nije ni video ni cuo za njega sve dok ga Lane ne spomenu u Kovilovu.

Ajde ne lupetajte dežurne patriote.
Bilo jeo tom momku reči pre godinu-dve.Njegov otac je tad izjavio da bi on voleo da mu sin igra za Srbiju, ali da Danci imaju prioritet jer mu je te zemlja pružila sve...od utočišta do fudbalskog razvoja.
Što se mene tiče...pošteno.Nema ljutiš.

Ajde ne lupetajte dežurne patriote.
Bilo jeo tom momku reči pre godinu-dve.Njegov otac je tad izjavio da bi on voleo da mu sin igra za Srbiju, ali da Danci imaju prioritet jer mu je te zemlja pružila sve...od utočišta do fudbalskog razvoja.
Što se mene tiče...pošteno.Nema ljutiš.
Kazi, ali iskreno gde i kada si ga gledao pre no sto si procitao taj clanak i kakav ti je utisak ostavio ?

ma bre i treba da igra za njih kad ga niko odavde iz srbije nije ni zvao...navijam za liverpul od svoje 8 godine i pratim konstatno utakmice i A i B tima i decko igra fantasticno!!! da pitate fudbalere u srbiji uzrasta izmedju 17 i 22 god gde bi vise zeleli da igraju za zvezdu, partizan, rad, vojvodinu ili za neki madjarski, austrijski, rumunski, pa cak i kineski tim svako bi vam rekao da bi pre zapalio iz srbije...!!!!!!!!

ma bre i treba da igra za njih kad ga niko odavde iz srbije nije ni zvao...navijam za liverpul od svoje 8 godine i pratim konstatno utakmice i A i B tima i decko igra fantasticno!!! da pitate fudbalere u srbiji uzrasta izmedju 17 i 22 god gde bi vise zeleli da igraju za zvezdu, partizan, rad, vojvodinu ili za neki madjarski, austrijski, rumunski, pa cak i kineski tim svako bi vam rekao da bi pre zapalio iz srbije...!!!!!!!!

Ne radi se ovde gde ce da igra...nek igra on u Liverpul,u Barsu u Kinu i u Luksemburg ako oce...ali kakav je to covek da nece da igra za nasu reprezentaciju....olos..

Posle Krkica pojavio se jos jedan talenat sa nasih prostora koji igra za drugu drzavu. Nikola Saric, Srbin rodjen u Sarajevu,koji trenutno igra za Liverpool izjavio je da zeli da igra za dansku reprezentaciju. Vec je igrao u mladjim kategorijama danske reprezentacije,nikada za A selekciju.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nikola_Sarić
Momak valjda ima najbolju prosudbu u kojoj momčadi može da dođe do većeg izražaja. Ništa zlonamjerno, ali je tako.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back