Nikola Pekovic

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne znam. Kazem da je bitno kako se izjasnjava ali kako se izjasnio nije rekao javno bas kao ni Pavlovic iako svi znaju da je Srbin. Ali da mu ne bi porodica imala problem u Baru gde zive odabrao je da ne igra ni za Srbiju ni za CG. Recimo Andrija Prlainovic ima problem i dan danas zbog toga sto igra za Srbiju a on je iz Herceg Novog gde zive Srbi u vecini pa mu porodica zbog te cinjenice nema problema. Jednostavno Pavlovic nije zeleo da se javno izjasnjava bas kao ni Pekovic stim sto je Pekovic izabrao da igra za CG. Pitaj obojicu za koga navijaju pa ces videti ko su. Sigurno ne navijaju za Buducnost ili Mornar nego za Partizan Bg.

E, j.b.g sad ga pretera............Ko to jos i u CG navija za Buducnost ili Mornar?
Potpuno je nejasno sta je Pekovic jer se o tome ne izjasnjava.
Malo mi je truba prica o problemima njegove porodice, zbog navodnog izjasanjavanja.
A nece imati probleme zbog toga sto je istetovirao srpski amblem na ruci?

Jadnik nema para da preseli porodicu , pa mora da cuti i ne sme da kaze da je Srbin , da ne bi porodica imala problema?
Malo nategnuto, moram primetiti.......

E, j.b.g sad ga pretera............Ko to jos i u CG navija za Buducnost ili Mornar?
Potpuno je nejasno sta je Pekovic jer se o tome ne izjasnjava.
Malo mi je truba prica o problemima njegove porodice, zbog navodnog izjasanjavanja.
A nece imati probleme zbog toga sto je istetovirao srpski amblem na ruci?

Jadnik nema para da preseli porodicu , pa mora da cuti i ne sme da kaze da je Srbin , da ne bi porodica imala problema?
Malo nategnuto, moram primetiti.......

Pricao sam o Pavlovicu ne o Pekovicu. Pekoviceva porodica svakako nije nikada imala problem sa sugradjanima pogotovo jer je Bijelo Polje uglavnom nastanjeno Srbima u velikoj vecini. Sto se tice Bara odakle je Pavlovic tu je situacija obrnuta.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back