loptica doskocica
Ističe se
- Poruka
- 2.631
Da li ga volite? Meni je omiljen domaći glumac.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ga volite? Meni je omiljen domaći glumac.
Kako misliš? Gde?Да ли је скупио паре за такси да се одсели?
da, pored toga sto je odlican glumac bori se i da nam drzava bude boljaДа ли је скупио паре за такси да се одсели?
Kako misliš? Gde?
Pa ovo donekle i jeste tačno. Iskreno, ne znam šta se promenilo u obrazovanju glumaca. Ovi novi ne mogu prići staroj gardi. Toliko je sve izveštačeno da ja ne mogu da gledam ništa novo. Kao da se biraju na osnovu izgleda, a ne talenta. Poredim npr. sa američkom školom glume. Nebo i zemlja. Ne govorim o kvalitetu amer. filmova. Uglavnom njesra, ali gluma je ok.Jedini ziv da valja posle njega niko
shvatio čovek ono što i studenti sve vreme pričaju ne treba mi da idemo nego guzonja i njegovi botovi9 puta je najavljivao pdlazak, počeli su i mimove da prave na tu temu.
Aha to kao i ovi što stalno odlaze sa fb, bivše zvezde, pa se opraštaju danima i pojave posle 2 meseca9 puta je najavljivao pdlazak, počeli su i mimove da prave na tu temu.
Aha to kao i ovi što stalno odlaze sa fb, bivše zvezde, pa se opraštaju danima i pojave posle 2 meseca
shvatio čovek ono što i studenti sve vreme pričaju ne treba mi da idemo nego guzonja i njegovi botovi
Ne da odu već da odgovaraju i robijaju.shvatio čovek ono što i studenti sve vreme pričaju ne treba mi da idemo nego guzonja i njegovi botovi
Pa često je odlazio iz zemljeKako misliš? Gde?
Mora da sam preskočila te odlaske. Znam.za Dugalića, da je najavljivao...ali nije otišaoPa često je odlazio iz zemlje
Najavljivao često
Dobar je glumac
Ali mi nije u nekom top 5 od te neke srednje generacije