Niko u Srbiji ne sme da kaze: "Car je go!"

To je moglo da se resi i bez ubijanja, pucanja i klanja.

Kako sada moze da se resava tako?

Uopste nije trebalo doci do rata.
Otkud ti to da se sad to resava tako,bez ubijanja,
ti mislis da ako je pred tvojim vratima mirno,
da je svima tako,
ili te za druge ni ne tangira,
idi malo na Kosovo,pa pitaj Srbe kako to siptari resavaju,
i to od 2000-te pa na ovamo,
vise je ubijenih Srba na Kosovu od tad ,
u vreme mira,nego za vreme rata:rtfm:

Niko u Srbiji ne sme javno i jasno da kaze:

SAMI SMO KRIVI ZA SVE!

Тачно! Ми Срби смо криви за све. Прво што смо оставили веру светосавску, постасмо Хрвати, Бошњаци, европејци, атеисти итд...зарад царства и ужитака земаљских

КО ТУЂЕ ЗАВОЛИ СВОЈЕ ОМРЗНЕ!(пластичан пример поунијаћени и посунићени Срби).

IMALI SMO NAJGORE POLITICAR I VODJE NA CELOM SVETU.

Не само имали, него их имамо и даље, најгори увек испливају на врх канализације. Одавно нема државника попут Немањића и Обреновића, све сами политиканти:rtfm:. Тај ''Свет'', исто тако може да се похвали искључиво политикантима и саможивим лоповима.

UOPSTE NISMO HRABRI KAKO TO UMISLJAMO.

Тако је, нисмо храбри. Да смо храбри остали би Срби Светосавци. Само су се кукавице и невере одрицале своје вере да би их латински шешир, турски турбан и комунистички срп и чекић поштедео зарад голог преживљавања и коре хлеба. Да смо се само Бога бојали, не би оставили светосавски пут!

NE ZNAMO STA HOCEMO, NI DAN DANAS.

После 60 година добровољног пристанка на испирачине црвених, добро је да уопште знамо ишта. Уче нас слепи да разликујемо боје.

Да је народ мој послушао Мене, да је Израиљ(НАРОД БОЖИЈИ) ходио путевима Мојим, до ништавила бих непријатеље њихове понизио, и на тлачитеље њихове ставио бих руку Моју. Пс.80,14-15
I JOS PUNO, PUNO TOGA.....

Kad sve ovo priznamo samima sebi i svarimo - krenuce nam na bolje.

Ima vecih naroda od srpskog koji su slicne istine sami sebi morali priznati.

A to su danas vodece ekonomske sile sveta.

Не треба ништа ми да гутамо и да сварујемо, нама је било добор док не продре (не)култура западњачка у наш народ. Те веле силе(наравно оружане) су највише своје потлачене поданике и народ упропастиле. Њихов ''цивилизацијски напредак'' и ''прогрес'' се најбоље огледају у мас-медијима. Више људи страда од абортуса него од глади и убијања. А од тога нема горег!

[B:
Владан ИПХ;[/B]10482555]
Тачно! Ми Срби смо криви за све. Прво што смо оставили веру светосавску, постасмо Хрвати, Бошњаци, европејци, атеисти итд...зарад царства и ужитака земаљских

КО ТУЂЕ ЗАВОЛИ СВОЈЕ ОМРЗНЕ!(пластичан пример поунијаћени и посунићени Срби).

Не само имали, него их имамо и даље, најгори увек испливају на врх канализације. Одавно нема државника попут Немањића и Обреновића, све сами политиканти:rtfm:. Тај ''Свет'', исто тако може да се похвали искључиво политикантима и саможивим лоповима.

Тако је, нисмо храбри. Да смо храбри остали би Срби Светосавци. Само су се кукавице и невере одрицале своје вере да би их латински шешир, турски турбан и комунистички срп и чекић поштедео зарад голог преживљавања и коре хлеба. Да смо се само Бога бојали, не би оставили светосавски пут!

После 60 година добровољног пристанка на испирачине црвених, добро је да уопште знамо ишта. Уче нас слепи да разликујемо боје.

Да је народ мој послушао Мене, да је Израиљ(НАРОД БОЖИЈИ) ходио путевима Мојим, до ништавила бих непријатеље њихове понизио, и на тлачитеље њихове ставио бих руку Моју. Пс.80,14-15

Не треба ништа ми да гутамо и да сварујемо, нама је било добор док не продре (не)култура западњачка у наш народ. Те веле силе(наравно оружане) су највише своје потлачене поданике и народ упропастиле. Њихов ''цивилизацијски напредак'' и ''прогрес'' се најбоље огледају у мас-медијима. Више људи страда од абортуса него од глади и убијања. А од тога нема горег!
:ok:....Углавном је истина изречена овде.

Још је остало да флоринци постану православни па да почне духовна и морална обнова и препород Србије! :D

Можда ја најманје треба да се мешам али тема је интересантна и нисам могао да одолим.Па ја мислим да је Блајбингер донегде у праву.Зашто?Па Срби су велики али не зато што су умели да се туку веч зато јер су скупили снагу да се извине Хрватима и Бошнјацима за све што не могу да кажем за оне из супротне стране.Хтео сам да кажем да у очима других Срби су вечи баш због тог чина а не због сукобе.

To je moglo da se resi i bez ubijanja, pucanja i klanja.

Kako sada moze da se resava tako?

Uopste nije trebalo doci do rata.

Pa da,moglo je lepo da se resi,samo da je prihvacen Hitlerov trojni pakt.Ali ne,mi Srbi opet resismo da spasavamo svet i da se borimo protiv sila mraka i to u prvim redovima.Digosmo i ustanak protiv okupatora(nebitno da li jedan ili dva) dok su se na primer Francuzi krili po svojim kucama ni nos ne promolivsi.
I onda nam lepo vratise na Uskrs 1944. iz vazduha.Ali sami smo krivi za to i tu nema zbora.Mi jednostavno volimo da ubijamo nase i to je to.Samo otkud nam toliko snage i kapaciteta da samo ubijamo i ubijamo,verovatno nam Marsovci non sto salju pojacanja u zivoj sili i tehnici.:lol:

SAMI SMO KRIVI ZA SVE!

POBEGLI SU NAM NAJBOLJI LJUDI U NAJBOLJIM GODINAMA.

SPC JE POSTALA MESTO SVADJA I OBRACUNA, A NE VERSKA I MORALNA INSTITUCIJA.

FIKCIJA O VELIKOJ SRBIJI JE DONELA DA SRBIJA BUDE MANJA NEGO IKADA.

ZAMRZNUTI SMO OD CELOG SVETA, SESELJ U HAGU NAS I DALJE KOMPROMITUJE.

STITIMO NAVODNE HEROJE KOJI NE SMEJU NI NOS DA POMOLE IZ MISIJE RUPE.

TREBA NAM POMOC.

SAMI NE MOZEMO NISTA.

Pa evo kaži ti ako si Srbin...

Ako nisi onda to kaži za svoju maticu državu.

хтели да признамо или не, већ 150 год смо под окупацијом, ти исти окупатори су увек у лепим оделима и позадини, вечите жртве и намештају политичаре. Мало је плав, мало црвен, а сада је жут.

SAMI SMO KRIVI ZA SVE!

POBEGLI SU NAM NAJBOLJI LJUDI U NAJBOLJIM GODINAMA.

SPC JE POSTALA MESTO SVADJA I OBRACUNA, A NE VERSKA I MORALNA INSTITUCIJA.

FIKCIJA O VELIKOJ SRBIJI JE DONELA DA SRBIJA BUDE MANJA NEGO IKADA.

ZAMRZNUTI SMO OD CELOG SVETA, SESELJ U HAGU NAS I DALJE KOMPROMITUJE.

STITIMO NAVODNE HEROJE KOJI NE SMEJU NI NOS DA POMOLE IZ MISIJE RUPE.

TREBA NAM POMOC.

SAMI NE MOZEMO NISTA.

Naravno da smo mi krivi.

Nismo,stavise imali smo jedne od najboljih ali smo se na najace nameracili.......i nismo lose prosli u sustini ali sami sebe pokopavamo.

Jesmo itekako......samo smo neuravnotezeni :mrgreen:

To je ono glavno.

Nisu nam pobegli najbolji ljudi,nikako-nego smo losim sistemom od najboljih pretvorili u najgore......da znas koliko samo znam(a i vi verovatno) ranije perspektivnih sportista i inteligentnih momaka i devojaka koji su se pred katasrtofalnim sistemom pretvorili u lopove,ludake,blejace itd.

Verovatno.

Nema to veze sa velikom Srbijom.

Pusti Seselja,on bi mozda i jedini nesto uradio.

Kada nismo stitili one koje treba da stitimo sad neka stitimo njih.......nismo trebali predati Milosevica i sve generale iz rata 99' a ove ostale odmah......ali mi sve naopacke radimo.

Pomoc jedino mozemo dobiti zna se od koga,ali koliko vidim mi bi i to da zaseremo....

Mozemo......sloga bice poraz vragu......

Kad sve ovo priznamo samima sebi i svarimo - krenuce nam na bolje
Кренуће нама на боље :
Када почнемо више да поштујемо себе и сопствени народ.
Када престанемо да се чупамо за косу и вичемо како смо најгори на свету.
Када будемо престали да се угледавамо на народе који су гори од нас.
Када из себе искоренимо комплекс кривице који су нам наметнули.
Када почнемо да ценимо своју култиру и традицију.
...

SAMI SMO KRIVI ZA SVE! :tick:

IMALI SMO NAJGORE POLITICAR I VODJE NA CELOM SVETU. :cross:

UOPSTE NISMO HRABRI KAKO TO UMISLJAMO. :cross:

NE ZNAMO STA HOCEMO, NI DAN DANAS. :cross:

POBEGLI SU NAM NAJBOLJI LJUDI U NAJBOLJIM GODINAMA. :cross:

SPC JE POSTALA MESTO SVADJA I OBRACUNA, A NE VERSKA I MORALNA INSTITUCIJA. :tick:

FIKCIJA O VELIKOJ SRBIJI JE DONELA DA SRBIJA BUDE MANJA NEGO IKADA. :cross:

ZAMRZNUTI SMO OD CELOG SVETA, SESELJ U HAGU NAS I DALJE KOMPROMITUJE. :cross:

STITIMO NAVODNE HEROJE KOJI NE SMEJU NI NOS DA POMOLE IZ MISIJE RUPE.:cross:

TREBA NAM POMOC. :cross:

SAMI NE MOZEMO NISTA. :cross:

Samo da te razuverim u nekoliko izjava(sto sam napisao da su netacne) koje su me stvarno pogodile......

SAMI mozemo SVE! Problem je sto necemo nista!Svako gleda sebe.A vlast to podrzava i sama to radi.

NE treba NAM POMOC!

Nebismo stitili heroje,da vlast nije izdajnicka.

Znamo mi sta hocemo,ali problem je sto ljudi na vlasti nista nece i ne daju nam sta hocemo da radimo(a na sta imamo pravo).

Hrabri jesmo,samo vlast ne da da to pokazemo!

Dusan?Nemanja?Obrenovici?Greska je sto smo odbacili monarhiju i te pametne ljude.

Ovde ova recenica dobija smisao: VLAST JE ZA SVE KRIVA! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Back