Niko nije kriv, a Fedor mrtav vec godinu dana! Kako bre?

• Začetnik teme Začetnik teme 27E
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

27E

Legenda
Poruka
52.561
ŠUTIRALI MRTVOG FEDORA: "Brate, jel si video kako sam ga u...o od batina"
...
“Menjali smo advokate misleći da će to ubrzati proces, međutim mi tu ne možemo mnogo. Nema pravde u čitavom sistemu, država je nemoćna da se bori sa ovakvim sistemskim problemima sem kad je izvršen politički pritisak kao u slučaju Brisa Tatona”, kaže Čolović.
...
Frimerman je izašao sa splava i video kako obezbeđenje udara Modrinića nakon čega je uzviknuo: “Nemojte da ga bijete”, te se, prema izjavi jednog svedoka, nagnuo nad njim pokušavajući da ga zaštiti od udaraca.
Pripadnici obezbeđenja tada počinju da udaraju Frimermana, odvlače ga od splava i kreću da ga šutiraju. Iako ubrzo pada na zemlju oni nastavljaju da ga tuku i gaze. Kada je Hitna pomoć stigla na mesto događaja, pola sata nakon incidenta, mogli su samo da konstatuju Fedorovu smrt
...
„Dušan je tog momka koji je ležao na zemlji šutirao i gazio… Onda je otrčao do krupnog ćelavog momka (Modrinić) koji je ležao na par metara od njega, šutnuo ga par puta u predelu glave i tela, a onda se vratio do visokog mršavog momka koji je ležao na zemlji i opet nastavio da ga šutira i gazi
...
Davidović kaže da je Frimerman stajao šest, sedam metara od njih dok je oko 20 ljudi trčalo šprint iz pravca splava Freestyler, od kojih jedan udara Frimermana pesnicom u glavu: „Posle toga on je pao...kao sveća… pao je pravo na leđa i uopšte se nije pomerao... 6-8 ljudi iz te mase skače mu po grudima, vratu i glavi, šutiraju ga“.
...
Frimermanov brat Filip kaže da po njegovom mišljenju nema olakšavajućih okolnosti za počinioce, bez obzira na menjanje iskaza:

„Moj brat nije poginuo slučajno, on nije pao i udario glavom od beton. Moj brat je udaran, udaran sve do poslednjeg trenutka. I ne bih se u tom smislu osvrtao na ta njihova svedočenja, mislim da ce tu biti svega.“
...
Odgovornost vlasnika nikada nije utvrđena

Na Fejsbuk stranici splava Sound administratori su izjavili žaljenje zbog događaja, nakon čega splav nije radio šest dana. Danas nesmetano radi na novoj lokaciji a odgovornost vlasnika splava nikada nije utvrđena. Nisu želeli da razgovaraju sa novinarima na ovu temu.

http://www.kurir-info.rs/crna-hroni...video-kako-sam-ga-uo-od-batina-clanak-1477461
-------------------------------------------------------------
i to je to. ogorcen sam. obezbedjenje uz malu pomoc gomile slicnih osoba brzo i lako ubije. koga su branili, ko ih placa, kako smeju?

ako vlada zeli da se bori protiv korupcije neka da na preispitivanje ceo postupak svakog sluzbenog lica. ima tu izgleda mnogo prljavstine cim se nista pouzdano ne zna i otvara se mogucnost da nekoliko krivaca ne bude ni optuzeno

...
... ove teme ... nisu interesantne....

Jesu,
nego je mmaher dao pravi odgovor,
pa smo zanemeli !

Ja sam čak slučajno razgovarao i sa drugom poginulog,
ni on mi nije dao ovako inspirativan i verovatno tačan odgovor !

pa da nema murije medju obezbedjenjem, sve bi se laksshe saznalo i brzhe zavrshilo...
ovako, poshto su kolege umeshane, onda valja zabataliti...

Back