Niko ne želi da bude pandur!

pop80

Elita
Poruka
16.359
Ove ubice i kriminalci na vlasti su uspeli sve što se činilo nemoguće pa tako i da degradiraju profesiju u koju su Srbi kao nacija nekada imali najveće poverenje.

Video sam skoro neki grafit: Bolje sin pe der nego sin pandur!

Na konkursu za policijsku upravu NS gde se prima 850 budućih policajaca javilo se manje od 200 kandidata!
U Beogradu još gora situacija!

Konkurs se produžava i ukoliko se ne desi nešto nemoguće oba konkursa propadaju!

Kada poredimo ovu i 2012 godinu ( pre nego što su na vlast zajahale ove lopine ) imamo to da su se tada na jedno mesto prijavljivalo 10 kandidata a danas 0,2!

https://nova.rs/vesti/hronika/ovo-j...-na-policijske-konkurse-situacija-nikad-gora/

Ovo je sasvim razumljivo pošto naši policajci hrabro tuku žene i decu na ulicama a kriminalci im se slobodno šetaju.. Ogadili su se svima !

Zgrozila me ona slika gde neki skup, rame uz rame, obezbeđuju policija i Ćacad koja je odležala kaznu za ubistvo Tatona.. ono ladno panduri i ubice zajedno na istom zadatku.. opušteno ćaskaju

Poslednja izmena:
Ove ubice i kriminalci na vlasti su uspeli sve što se činilo nemoguće pa tako i da degradiraju profesiju u koju su Srbi kao nacija nekada imali najveće poverenje.

Video sam skoro neki grafit: Bolje sin pe der nego sin pandur!

Na konkursu za policijsku upravu NS gde se prima 850 budućih policajaca javilo se manje od 200 kandidata!
U Beogradu još gora situacija!

Konkurs se produžava i ukoliko se ne desi nešto nemoguće oba konkursa propadaju!

Kada poredimo ovu i 2012 godinu ( pre nego što su na vlast zajahale ove lopine ) imamo to da su se tada na jedno mesto prijavljivalo 10 kandidata a danas 0,2!

https://nova.rs/vesti/hronika/ovo-j...-na-policijske-konkurse-situacija-nikad-gora/

Ovo je sasvim razumljivo pošto naši policajci hrabro tuku žene i decu na ulicama a kriminalci im se slobodno šetaju.. Ogadili su se svima !

Zgrozila me ona slika gde neki skup, rame uz rame, obezbeđuju policija i Ćacad koja je odležala kaznu za ubistvo Tatona.. ono ladno panduri i ubice zajedno na istom zadatku.. opušteno ćaskaju
nova.rs :mrgreen:
Ista kao i BN TV.. po njima, davno smo propali u nepovratnom ambisu.
Tako je "stanje" kad vjeruješ komšijama a ne svojima u kući.

Jer mi mozes prizvati @andjelijaa na temu ona voli te s fantomke

Misliš na potkapu za kacigu? :D

20250208_160432.jpg

To se zove negativna selekcija. Njima treba partijska ćaci policija i takvu će napraviti.

Kao što su zatvorili narodni muzej dok svi glumci ne odu pa ih zamene ćaci glumci.

I tako će u svakoj oblasti da se menja ekipa. Poenta je da svi budu sendvičari, klimoglavci, bezkičmenjaci...
I dalje si nepismen, ni da kopiraš nemaš pojma kao ni ovaj novinar nove....kao muzejski eksponati dobro vas i plaćaju, pošto ne razlikujete muzej koji ste držali zatvoren 20 godina i krali i prodavali artefakte od narodnog pozorišta....mada je verovatno da ste hteli opet da slažete informaciju o zatvorenosti muzeja koji baš danas ima gomilu posetilaca....

Синоћ је полиција блокирала раскрсницу да би одала почаст погинулом колеги, и његовој целој породици, које је побио дрогирани и пијани мајмун.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/9...tragicno-poginuloj-porodici-na-novom-beogradu

Интересантан одабир начина за одавање почасти несретно страдалима.

Vucic cini veliku uslugu ovom narodu...

Pokazao je kakav je narod, sad pokazuje kako je uz pomoc 2 coveka lako da poseres celu policiju i to sve sluzbe, od detektivske, preko udruzenog kriminala pa ulicne, pozornicke, pa spec jedinice policije, pa zandarmeriju , znaci navlaci celu policiju na kondom, a nije da se policija ne brani , ali kao i kod vojske kod Slobe, ne mogu da budu Srbi i da istovremeno odbrane policiju ili vojsku , jer se drze bukvalno pravila da je hijararhija iznad borbene gotovosti i iznad ugleda jedinice koju cine , u kojoj rade..

Tako postaju u sekundi placenici , koji imaju neki svoj moral, ali sta vredi kad pristaju da budu placenici na poslu .....mozes da vrdas kao i vojnik na ratistu , da ne silujes licno ali opet ces ti da privodis zene da ih drugih siluju....jeste razlika ali nije sprecavanje rusenja ugleda jedinice u kojoj si....

A zanimljivo je to kod Srba, vecina nema nikakav taj introspektivni odnos prema strukturi policije ili vojske u kojima rade...imaju svoj stav, neki..ali rekoh nemaju taj odnos prema svojoj profesiji ...
To sam video u vojsci , kad mene bez cina mole generali i pukovnici da procistim vojsku...jer vide da imam ugradjen taj odnos i znanje kako da se postavim idealno u vojsci , postujem hijararhiju , ps, ali zicnes li prvo borbenu gotovost, a posle i ugled jedinice ili unutrasnju strukturu , mozes da budes i glavni bezbednjak, , samo si problem koji cu da resim...
To je razlog zsto oficiri ne maltretiraju takve osobe...Moras da pazis sta radis u svakom trenutku....cim zaebes a muljao si nesto do tada i prolazilo , istog trenutka si na tapetu , totalno ....

Ali to stvara dobru koheziju u vojsci i jedinici u kojoj si.....znaju da nema zaebancije, i da su bar duplo jaci jer nema podlih poteza, sto je inace obicaj kao dobar dan u svim jedinicma u teskim trenucima....i vojnim i policijskim, pa vidite kako su spalili ljude koji su otkrili jovanjicu...to je samar policiji , kao instituciji...unutar same policije..

Zamisli ti uticaj takvog gesta na svakog inspektora ili policajaca..uzasan zar ne...ne znas vise sta je tvoj posao , otkrivanje kriminala ili uvlacenje u bulju jakim krimosima....
Skupstina se ne buni , narod se ne buni....to za jovanocu , narod se nije bunio sto pokazuje koliko su Srbi kao narod glupi , jer ih zabole tuki za policiju da li ce da radi za pravdu bez kriminala ili ce da radi za sluzbu politikatske vblasti koja uzurpira policiju ili ce da rade za jakog krimosa..

Narod to kaze i pokaze, kao boli nas tuki , skupstina kaze mi smo nanmireni , potkupljeni , policija kaze mi nemamo smisla za sluzbe, kao i obicno srbi sto nemaju, i postujemo samo hijararhiju pa su nam ruke zavezane...
Ali policiajac u takvoj sluzbi je jasno ostavljen na suvom, nema pojma sta da radi u buducnosti , kad naleti na kriminalca, ne zna da li da ga sprecava, da li da ga hapsi ili da okrece brojeve telefona politicara, kriminalaca dok mu neko ne kaze sta da radi....ili da svaki policiajac ima svojg krivicnog advokata na spid dial pozivanju...

Pokazao je kakav je narod, sad pokazuje kako je uz pomoc 2 coveka lako da poseres celu policiju
Nije on posrao policiju, samo je pokazao kakav šljam tamo radi. Izgubili si bilo kakav legitimitet da se zovu policijom i iskreno ne znam zašto im se ljudi još uvek tako obraćaju. To su saučesnici kriminalne organizacije i tako moraju biti tretirani nakon pada ovog đubreta. Svi do poslednjeg.

Back