Nikako

Po vasem misljenju,sta je to sto zena zeni nikako ne moze da oprosti?
Da li ste nekada,zbog svog uspeha,bile odbacene od svojih prijateljica?

ne moze da oprosti to sto misli da je njoj "na pravdi boga" zakinuto, sad, to moze svasta biti, zavisi sta sve ona zamislja i umislja, gde su joj kompleksi.

od prijateljica nikad, ali od nazovi prijateljica, da !

ne znam sta mogu ili ne mogu nekom da oprostim dok se ne nadjem u nekoj situaciji ,ne razmisljam unaprijed o necijim mogucim greskama,
desilo mi se to cuveno okretanje ledja nekih za koje sam mislila da su prijateljice ali nikad kad mi je bilo dobro,samo kad mi je lose islo u zivotu.

Nisam...bila sam srecne ruke...ili samo nisam primetila a i nisam nesto narocito uspesna.

Ne volim kada zena zeni podmece nogu.
Ukoliko stojim ispred muskarca i zene, za mene zena uvek ima prirodnu prednost.

žena ne može da oprosti kad je slažeš da nije debela iako je provalila da ne može da navuče onu istu haljinu od prošle sezone
Mada ne valja ni kad joj kažeš da je debela i da si zaključak doneo na osnovu te iste aljine

Ne znam sta ne bih mogla da oprostim.....

Jedna dobra drigarica se smuvala sa deckom odmah posto sam ja raskinula... Ali nisam bila ljuta na nju.
On je bio bas extra prilika.. i znam da se dugo lozila na njega....

Mislim da pricanje iza ledja ne bi oprostila ~~~~

Danas se najvise uspeh ne prasta, kako medju zenama tako i medju muskima.
Ja opet, mogu bas bas brdo toga da oprostim. Nekad pomislim, ma nema sanse da predjem preko toga, ali kada su prijatelji u pitanju, sve prastam.

Neke stvari se ne oprastaju, ali ne bih to delila na polove.
Mada, pre bi me povredila drugarica/ sestra nego muskarac. Nekako, sa zenama imam blizi odnos i znam da bi mi prijateljstvo falilo vise nego veza.

Nisam bila odbacena a nisam ni uspesna.
Samo jedno prijateljstvo mi se svelo na "Zdravo, kako si?" u prolazu, jer su isplivale neke stvari koje je samo ona znala. Razocarala me je i njena nemoc da cuti a i moja losa procena.

Mooozda, kada uopsteno gledam, u z-z odnosima je tesko podneti kada neka zena lako dobije dete a ti se mucis i ne mozes. I mislim da najteze majke i cerke prastaju jedne drugima neke stvari.

nisam ni imala neki uspeh, uglavnom se to raspadalo kad ustanove da sam bez veze tj nekako prirodno se raspadne a ja se povucem. nemam sta da im kazem a nemaju ni one meni. ali to je bilo davno. mozda mi je smetalo sto su bolje ribe ali do sad sam prezivela u stvari morala bih da imam i bolju pamet ako ocu da sam bolja riba a i ne treba mi

Sa zenama nemam problem ja ,nego one samnom.Nikad nisam imala potrebu za "najboljom" prijateljicom,prilicno sam distancirana,i o sebi govorim onoliko koliko
smatram da je potrebno,tako da razocarenja u nekoga nisu problem..Uglavnom bolje funkcionisem sa muskim drugarstvom ,jer mi njihova energija vise odgovara
i ulivaju mi vise poverenja u ljude,dok se ne izbezobraze, a onda se ja lako i elegantno povlacim....:ok:

Mooozda, kada uopsteno gledam, u z-z odnosima je tesko podneti kada neka zena lako dobije dete a ti se mucis i ne mozes.

Jao, ovo sam videla par puta u zivotu. Ne kod mene, nemam decu niti planiram :lol: Nego neke prijateljice,poznanice... koji su to pogledi, kako su se udaljile posle porodjaja... a tek mi je degutantno kad vidim da jedna drugoj zavidi sto ima musko dete a ona zensko. :neutral: To je jos cesce.

nema to veze sa zenama vec sa ljudima generalno
a nisam bila nikad u situaciji da nesto ne oprastam
ljudi jesu bili nepravedni, ali to je njihova stvar, i prestaje onog trenutka kada pocne moje "svejednomi"

Back