StefanTT92
Početnik
- Poruka
- 6
Cao,ja sam Stefan,92. godiste.Crn,srednje visine 183,srednje tezine 77kg.Student.Ispricacu pricu koju nikada u zivotu necu moci da zaboravim,KUNEM SE BOGOM,istinitu od reci do reci.Posle izlaska,oko pola tri ujutru,otisao sam u motel sa drugaricom,koju znam dosta dugo.Povremeno smo imali odnose.Neobavezno.Veoma zgodnom,medjutim,sklonom vecini poroka.Tu noc,veoma pijanom.Ispusili po cigaru,bacili se u krevet i sve uobicajeno...Dok nije zatrazila,da me veze za naslon kreveta.Tj,da mi veze ruke,Nikada nisam ni misllio o tome,niti mi je sta bilo cudno.Znam da ima ljudi koji to vole.Pristao sam.Vezala je prvo jednu,pa drugu ruku,pertlama sa mojih patika.Veoma cvrsto.Vrlo brzo su mi ruke utrnule.Odnos je isao najnormalnije,samo sto je ona vodila.Svrsio sam i obrisala me je tolet papirom.Rekao sam joj da me odveze sada,nasta se nasmejala i rekla daaj,jos samo malo.pricali smo.neobavezno,kao i uvek.Otisla je u wc.Izasla i legla u dnevnom boravku,pustila tv.Mislio sam da se sprda.medjutim posle nekog vremena,poceo sam da se nerviram.Vikao je i rekao da prestane i dodje da me odveze.Posle nesto vise od pola sata sam se drao na nju.To bi je budilo,smejala bi se i nastavila da spava.POLUDEO SAM.DA JE DOSLA UDAVIO BIH JE.u pola 7 ujutru,velika frka sa besikom.Molio sam je.Pravila se da spava.nesto pre 9,upisao sam se po krevetu.u 10 me je odvezala.Samo sam je isterao iz apartamana i nista vise.ETO,OD ZAREZA DO ZAREZA,KAKO JE BILO.NAJVECI BLAM U MOM ZIVOTU.I NAJVECA MRZNJA KOJU SAM IKADA OSETIO.