Ja ne diskutujem o politici.
Uporedio sam primer koji je svima poznat coveka koji nikada nije imao ni jednog druga.
To sto je taj covek predsednik je posebna stvar, ovde pricamo o karakternoj osobini coveka koji nema nijednog druga.
Ma ima razlicitih razloga zasto neko nije imao nijednog druga...
Moze narcis, moze neprilagodjeni snob, moze friend blocker, narocito ako je roditelj, moze nenauceno uspostavljanje granica....moze prevelika intimizacija i prevelika ocekivanja...
moze introvert, moze neodgovarajuce slanje signala....npr meni se mnogi ljute sto ih malo ohladim, misle ako im nabavim posteno neku robu , i pruzim maksimalno preciznu i dobronamernu uslugu gratis konsaltinga da zelim da budem prijatelj , a to nije tako..
To ne shvatam nista pogresno , isto kao sto je neka radnica u marketu lepa mlada i stalno vam se smeska pa ne zeli da vam vidi sneska belica...
Najgore sto radim , ja licno je kad mi u komsiluku ima lopov koji je agresivan ili vise lopovski pomerenih komsija, sto se distanciram...i to oni mrze ali ja ne mogu protiv toga, ne zelim i necu da budem dobar sa svima...Nije zbog onog da sam sam po sebi garancija, sto mi se desavalo , dodju devojke i upoznaju neke momke lepe momke, hoce micu , preko mene i onda se opuste sa njima, odu na kamel trophy i posle im bude to malo previse agresivno za njih, i bi da budu sa njima a da ovamo budu sa mojim kvalitetom...isto kao ovi sto bi da kupe racunar po ceni na cosku a da bude moj kvalitet...imam stalno takvih pitanja....moja roba je malezija, ili hong kong a ovih ostalih je noname...i kako 2e moze da bude isto kao 20 e...a stvarno je tolika razlika ne izmisljam..
DVD ili blue ray rezac je 2e kad je noname...jos biram i sta ce da mi odstampaju na njemu koji brand...
Svejedno , moram da naglasim uvek, da mogu ali necu da garantujem za drugoga...necu.
Jer garantovanje odnosi bas mnogo vremena i trazi moc nadziranja i uticaja...
Narocito ne u vremenu koje je sada a to je boli nas dupe kakav je neko nego samo kakav je prema nama...e pa kad vas interesuje samo kakav je prema vama, prema vama gradite sami...
Otud nemesanje u tudje poslove...kad se grebes grebes se sam , e pa i kad te ebu , nek te ebu samog....