Nikad

E da i taj stric je vezivao ženu ispred kuće na lanac... oko vrata... dobro imala je i kućicu da se sakrije od kiše... e a komšiluk bio pun dušebrižnika k'o i uvek... a žena na lancu.. tri obroka dnevno, voda u posudi... ej banja... šta više treba u životu..

- - - - - - - - - -

Nemoj samo sa lancem svega ti...
Doci cu n'a neko okupljanje I prosucu svinjsku krv po vama :lol:

pa ono viki, odglelda sam po koji film, misim tog tvog kevina nisam, priznajem, ali se i procitalo nesto knjiga, razniih KNJIGA, PREPORUCAM, citati citati i samo citati..:ok:

- - - - - - - - - -

hvala ti.:zag:

Ne znam za mnostvo knjiga, ali znam mnogo primera iz prakse. Rodjene brace i sestara koji su rasli u identicnim okolnostima, pa su se razvili u razlicite licnosti. Imas koliko god hoces primera, neverovatno uspesnih ljudi (poznatih) koji imaju rodjenu bracu i sestre, probleme. Kako ti ekstremi u jednoj porodici? Sta odredjuje da ce na nekog iste okolnosti probuditi zelju za borbom, napredovanjem a na drugog da poklekne? Samo licnost. Kada se problem javi, ljudi su skloni da kopaju da nadju razlog, jer ih to umiruje, kao "ja sam dobra majka, mene to nece zadesiti"...a mozda i hoce, jer ne zavisi sve od tebe i tvoje ljubavi. Sto naravno ne znaci da ne trebas da ulozis sve svoje snage da stvari ispadnu onako kako ti zelis, samo ne garantuju srecan ishod.

Ne potcenjujem ja uticaj vaspitanja i porodice, niti zanemarujem. Samo kazem da nije sve u tome.

ako je do genetike, ja se sjebah u startu...jedan stric poginuo, udarila ga kola dok se pjan vraćao iz kafane, prababa imala javnu kuću, a šuška se po familiji da mi je jedan od braće latentni gej, sprco 30 banki u guzcu, a nije se još oženio :eek:

nego, 'ajd što majke, kao vole, naglašavam kao, ali šta je sa očevima? je l pita njih neko da li mogu da vole dodeljenu im decu? nije u redu. mjačinska ljubav, pa majčinska ljubav...:neutral:. priroda nam okačila po dve sise i vaginu i sad kao imamo ekskluzivno pravo na roditeljske emocije..
svašta.

Naravno da mogu. Ima puno predivnih oceva.

i mene jbt odoh da gledma kevina pod hitno..
a ove propalitete psihologe cu da bacim maci, sta oni znaju
:sad2:
a gledala sma sinoc hanibala lektora, njega je mama volela al mu sestru pojeli u ratu pa je malo odlepio, to isto potvrduje visnjinu teoriju o nebitnosti mama..:neutral:

a gledala sma sinoc hanibala lektora, njega je mama volela al mu sestru pojeli u ratu pa je malo odlepio, to isto potvrduje visnjinu teoriju o nebitnosti mama..:neutral:

I Cikatilovu su pojeli brata za vreme one velike gladi u Rusiji...
Hbte ljudi sto mi dobar komsija .. msm nevezano je za temu... hebem ga u zavesu da ga hebem...

Koto, iznenadjujes me. Kao da ne citas pazljivo. Ko je rekao da je mama nebitna? Iskljuciva si.

Mera, sredina...bitna je ali nece svaki problem resiti majcinska bezuslovna ljubav. U nekom procentu, nema pomoci. U vecem ima.

Ovo stanoviste je kao kada ljudi ne razumeju psihicke poremecaje, pa idu logikom, nista im ne fali, samo su besni. Pa kao sto covek moze imati na rodjenju niz fizickih ostecenja i skrivenih mana, tako moze da se rodi i sa psihickim nedostacima koje prosto ljubav ne leci. A ne radjaju se svi sa istom psiho-fizickom predispozicijom.

I daj mi molim te link gde je dokaz da se kriminalci ne radjaju, posto koliko ja znam, po tom pitanju ne postoji naucni konsenzus.

Koto, iznenadjujes me. Kao da ne citas pazljivo. Ko je rekao da je mama nebitna? Iskljuciva si.

Mera, sredina...bitna je ali nece svaki problem resiti majcinska bezuslovna ljubav. U nekom procentu, nema pomoci. U vecem ima.

Ovo stanoviste je kao kada ljudi ne razumeju psihicke poremecaje, pa idu logikom, nista im ne fali, samo su besni. Pa kao sto covek moze imati na rodjenju niz fizickih ostecenja i skrivenih mana, tako moze da se rodi i sa psihickim nedostacima koje prosto ljubav ne leci. A ne radjaju se svi sa istom psiho-fizickom predispozicijom.

I daj mi molim te link gde je dokaz da se kriminalci ne radjaju, posto koliko ja znam, po tom pitanju ne postoji naucni konsenzus.

E pa ne moze!mora zena da bude u pravu.a kako ce ako nam ne izvuce nesto iz konteksta :zper:
E dosta vise ne mlze niko od mene da bude poslednji n'a temi
Odo kuci

ono jeste pitanje na mestu...
kad postaneš majka, ima samo par uslova koje dete trteba da ispuni da bi bilo voljeno, al šta sad? nećemo valjda unapred da volimo to što smo rodile, bez obzira na zdravstveno stanje, lepotu, pol?

bilo bi lepo da može čovek decu da uzme na revers..poigraš se malo, vidiš ne ispunjava uslove i vratiš..ja ne bih bila zahtevna, par sitnica i to je to. inače mi je ok dete, mogu da kažem da je volim. mada je to do mene, ne do nje :aha:

Si luda, idi bre :D

Back