Nikad

gost 333986

Legenda
Poruka
58.056
Sta je to sto sebi ne biste dozvolili da uradite,kazete, pokazete?
Je l postoje stvari koje ne biste uradili, mesta na koja ne biste otisli, ljudi sa kojima ne biste pili kafu, reci koje ne biste rekli,garderoba koju ne biste obukli, prevoz u kome se ne bi vozili, posao koji ne biste radili samo zato sto mislite da bi to ugrozilo sve ono sto ste godinama radili da bi stvorili VAS same i promenilo necije misljenje o vama?
Sta je to za vas ''ispod casti''?

tema bila, nema toga sto na svetu ne bi radila kad bih se ne daj boze nasla u odredjenim okolnostima
covek je kao zivotinja, na sve pristane i na sve se navikne

al kad bih imala luksuz da mogu da budem gadljiva, nikad ne bih:
- popila kafu sa jednim svojim ex
- putovala u indiju, pakistan
- obukla na sebe bilo sta sto ima aktuelnu trendi roze narandazstu boju na sebi
- radila u klanici

a cast..cast je vrlo rastegljiv pojam

tema bila, nema toga sto na svetu ne bi radila kad bih se ne daj boze nasla u odredjenim okolnostima
covek je kao zivotinja, na sve pristane i na sve se navikne

al kad bih imala luksuz da mogu da budem gadljiva, nikad ne bih:
- popila kafu sa jednim svojim ex
- putovala u indiju, pakistan
- obukla na sebe bilo sta sto ima aktuelnu trendi roze narandazstu boju na sebi
- radila u klanici

a cast..cast je vrlo rastegljiv pojam
A zasto ne Indija?

@TEMA: Ako me pitas da li bih imao odnose sa ovom komsinicom zubarkom s treceg sprata nedvosmisleno bih ti odgovorio ne, nikad. Ne bih je zagrlio raspomamljen od zelje, ne bih kliznuo rukama ka njenoj obloj zadnjici koja me izludjuje ritmickim poigravanjem dok hoda, ne bih se igrao tim cvrstim polutkama, rastezuci ih kao harmoniku, uranjajuci prstima u njih, ne bih joj grickao ushnu skoljku i ubacivao jezik duboko u uho, ne bih je ljubio po mekom vratu opijen parfemom doticne dok me pramenovima zlataste kose golica po licu, niti bih usnama potrazio njene jabuke ljubavi koje kipe iz tesnog grudnjaka, ne bih ih zgrabio sakama i gnjecio ih osluskujuci je kako stenje od zadovoljstva, ne, nikad. :deda:

:lol:

@TEMA: Ako me pitas da li bih imao odnose sa ovom komsinicom zubarkom s treceg sprata nedvosmisleno bih ti odgovorio ne, nikad. Ne bih je zagrlio raspomamljen od zelje, ne bih kliznuo rukama ka njenoj obloj zadnjici koja me izludjuje ritmickim poigravanjem dok hoda, ne bih se igrao tim cvrstim polutkama, rastezuci ih kao harmoniku, uranjajuci prstima u njih, ne bih joj grickao ushnu skoljku i ubacivao jezik duboko u uho, ne bih je ljubio po mekom vratu opijen parfemom doticne dok me pramenovima zlataste kose golica po licu, niti bih usnama potrazio njene jabuke ljubavi koje kipe iz tesnog grudnjaka, ne bih ih zgrabio sakama i gnjecio ih osluskujuci je kako stenje od zadovoljstva, ne, nikad. :deda:

:lol:

dobar:lol:

- - - - - - - - - -

a sa vjericom rakocevic?

primamljiva:tick:

U ovom trenutku ima puno tog sto ne bih uradila
ali isto tako bezim od reci "nikad" jer cudni su putevi
zivota koji nas nekada odvedu bas tamo.. u to "nikad"
pa i za ono sto smo se kleli da nikada ne bi uradili ..uradimo..
uglavnom karakter pada u vodu kada je nase dupe, zestoko u procepu..

U ovom trenutku ima puno tog sto ne bih uradila
ali isto tako bezim od reci "nikad" jer cudni su putevi
zivota koji nas nekada odvedu bas tamo.. u to "nikad"
pa i za ono sto smo se kleli da nikada ne bi uradili ..uradimo..
uglavnom karakter pada u vodu kada je nase dupe, zestoko u procepu..
Putevi Gospodnji valjda:cross:

Nikada ne bih abortirala.
Nikada ne bih nekoga svesno i namerno povredila.
Nikada ne bih gazila preko mrtvih zbog svog cilja.
Nikada ne bih bila sa muskarcem svoje sestre/drugarice.

Ispod casti mi je kupovina i prodaja duse/ljubavi.
Ispod casti mi je sazaljenje.
Ispod casti mi je padanje na zakasnele potvrde, vracanje nakon sto si se okrenuo zato sto je ovom drugom doslo iz ------ u glavu pa izliva ode i dize te na pijadestal tek kada je osetio da te gubi.

Nikada ne bih abortirala.
Nikada ne bih nekoga svesno i namerno povredila.
Nikada ne bih gazila preko mrtvih zbog svog cilja.
Nikada ne bih bila sa muskarcem svoje sestre/drugarice.

Ispod casti mi je kupovina i prodaja duse/ljubavi.
Ispod casti mi je sazaljenje.
Ispod casti mi je padanje na zakasnele potvrde, vracanje nakon sto si se okrenuo zato sto je ovom drugom doslo iz ------ u glavu pa izliva ode i dize te na pijadestal tek kada je osetio da te gubi.
pa ti si san snova:zag:

- - - - - - - - - -

Nikad se ne bih rukovao sa Sindikalcem.

sta im fali?pa i oni su ljudi.

Back