G Gost 436569 Domaćin Poruka 3.572 31.12.2022. u 01:06 - Nikad više "Last Christmas"! Par prikuplja novac kako bi zauvijek izbrisao božićnu pjesmu #26 Ta pesma kao i Lady in red, pa celokupan opus Maraje Keri, Britni Spirs i Jelene Karleuše su mi užas katastrofe i slažem se da treba da se zabrani!
Ta pesma kao i Lady in red, pa celokupan opus Maraje Keri, Britni Spirs i Jelene Karleuše su mi užas katastrofe i slažem se da treba da se zabrani!
RužnaKoLopov Buduća legenda Moderator Poruka 42.926 31.12.2022. u 16:47 - Nikad više "Last Christmas"! Par prikuplja novac kako bi zauvijek izbrisao božićnu pjesmu #27 Lily Rose: Ta pesma kao i Lady in red, pa celokupan opus Maraje Keri, Britni Spirs i Jelene Karleuše su mi užas katastrofe i slažem se da treba da se zabrani! Kliknite za proširenje... jedino za Jelenu se slazhem jer je katastrofa u svim pogledima
Lily Rose: Ta pesma kao i Lady in red, pa celokupan opus Maraje Keri, Britni Spirs i Jelene Karleuše su mi užas katastrofe i slažem se da treba da se zabrani! Kliknite za proširenje... jedino za Jelenu se slazhem jer je katastrofa u svim pogledima