nikad nisam imao djevojku

znaci, ljudi bi stravicno voljeli da se razlikuju od zivotinja a da nicim to ne zasluze, da nista ne stave radi toga "na kocku", da nikakav prst ne ogrebu, da... a to se ne radi tako, pa se kaze negdje "covjek moze i da bude na nivou ispod zivotinje, i da prevazidje andjela". Prije cu savjet o seksu posto ja o tome sve ne znam, na primjer da trazim od monaha, a ne zna niko sve o tome mozda, nego od naucnika...

Pokusavam da odgovorim na temu a da ne procitam temu... Prvu poruku onu, njegovu, jer bi onda uzeo da savjetujem, a to ja lose radim uzasno jer nagrdjujem sebe sa savjetovanjem sebe, svaki dan, znaci znam da sam u tome lose, probao sam sebe da savjetujem, ne ide, pa necu ni druge... Savjet je> cekaj... savjet je> cekaj cekaj > savjet > "srce tvoje na sudnji dan ceka, zenska ima "medina i meka", samo ko se u laz ne uglavi, taj ce sebe dobro da zabavi... :D O majko dal ista ima takvo, kao sto je umiranje cisto, da se umre od seksa i zene i cepanja novcanica pri tom, na izvoru dinamitom skrojen, jer ce muz njen da cezne i vene pa ce klasje dinaita brati, i u raj tad ides pred svim selom, da nju tvoj sin majko na izvoru je*e karminom obojen, pa ce fleka na izvoru stati, od krvi j e tvoje ona mati... ja sam mamin sin"
AAAAJ.. idem sad da nacrtam liniju... ko prvi do linije moze da se nacrta, znaci...

Poslednja izmena:
Al ajd, mozda nije covjek probao poljubac ni ovaj, pa onda da mu objasnim... Muskarac mali i mladi, proba poljubac, zapravo misleci da ce tako dokazati nesto sebi i drugima, i bude kao ponosan na to, na bazi ponosa tad i uziva, ponosa zbog pogresnih stvari, i onda se trenutno sjecanje na to da je poljubac bio odvratan neutralise i prevazilazi sa tim ponosom (dok on traje, on misli da se od poljupca tako osjeca) i javlja tek u bljeskovima kao najkraci grom kasnije, i rijetko kao onaj grom onog oblika... ne znam vise nebitno, ali kad se sjeti koliko je to glupo, on ako je dobar a idalje lud, ali se popravio pa nije zao, kaze: "necu vise time da smaram zene, pa makar se ne hvalio kako sam dobio poljubac i ne ljubio pred svima sa curom u lokalu pola sata kao... genije? rade li geniji to...". E sad, onaj ko misli da je Darvin genije, on vjerovatno i nije neka "zivotinja" u smislu koji zene zele, prizeljkuju u seksu, on misli da je sam seks pri kome mozes da se gledas sa partnerkom lice u lice nesto novo i sto prevazilazi zivotinje...

Znaci brate kralj si. :ok: Kad si zapoceo o ljubljenju pomislih "ovaj momak je kao moja teta Madjarica, ono njeno - ja dosla, ali mislila sam da cemo samo da se ljubimo". Medjutim ti si brzo evoluirao tokom pisanja ovog tvog posta i poenta ti je odlicna - ne treba ovom sto kuka bez devojke neka s kojom bi se ljubio, on hoce da bambusa, sirovi, zivotinjski seks sa curicom, sto bi taj fudbaler Darvin rek'o treba mu 'ebacina. :deda:

Znaci brate kralj si. :ok: Kad si zapoceo o ljubljenju pomislih "ovaj momak je kao moja teta Madjarica, ono njeno - ja dosla, ali mislila sam da cemo samo da se ljubimo". Medjutim ti si brzo evoluirao tokom pisanja ovog tvog posta i poenta ti je odlicna - ne treba ovom sto kuka bez devojke neka s kojom bi se ljubio, on hoce da bambusa, sirovi, zivotinjski seks sa curicom, sto bi taj fudbaler Darvin rek'o treba mu 'ebacina. :deda:
ja sam evoluirao tokom pisanja teksta? da li ti to eto mene malo zaj*ebavas?

POzdrav jedna od mojih prvih poruka,eto nek bude ovde,ako je dozvoljeno stare postove odgovarati.

Super odgovori zaista, ovde sam novi skroz. Isti problem isti sam ko on, ipak u ranoj mladosti a to je do 25.NIJE SVEJEDNO AKO NE PROBA ili ako ne uradi ništa. Meni je strašno što starim, što nisam više jako mlad, baš udara onako, možda sam mogao drugčije, al ne bi me čudilo da dečko,drug nije ni sada ništa uradio, jer to tako ide.Neću pisati o sebi ali sam isti u toj bio 23. peting je moderan danas,igranje ako neće momci sex u 19.odmah ili se stide, ja imam problem sa moralnim razlozima, to nije nemoralno, ali je nekako čudno šta bi bilo posle toga, a malo sam stariji od njega kad je bio tada 23-godišnjak.NIJe svejedno i nije tačno da svako bira put svoj, nekima je nametnut sudbinom svi smo mi konzervativni u nečemu, čovek je,msm momak, dobar i super, zaista ga razumem.Al on sada ima 26.godina i nzm što nije nikad odgovorio.Ali ste lepo objašnjavali samo puno psujete, naučio sam i malo dižete moral ljudima prilično odavde su mi postovi pomogli kad sam nekad jecao u 21.godini itd..

KO >? Ja? Sta nije u redu,ako se odnosi na mene, i ja trazim savet dobra i primeran , vi ste ovde odavno, ja tek sada postavljam pitanje. Tesko je i tom bilo ali nije odg.da li je vas poslusao ili ne.

- - - - - - - - - -

Neki ga nemaju KOsta, sta sa onima koji napadaju seks i satanizuju ga, i to nije dobro ako predje u sport, jel da? Mada sve je ok kad ce ako nece u mladosti probati. S kim da imam, ako nemam recimo trenutno devojku i ako mi vreme negaativno prolazi, ako se ne ljutis, verovatno si meni odgovarao....

sta naprica jbt
Jel smeta nesto? Ako mozete da mi pomognete ooko tih tako saveta iili se samo ismejavate ljudima ko ja? Ja samo trazim razgovor, ako nema ljutnje. Znam da ste shvatili pogresno, nije to moj razvojni put, ja sam mastao, ali nisam puno imao iskustva, dal je kasno sa 24.probati nesto slicno ili uopste uzivati, jako mi je tesko, ako moze neko ovako da pomogne. Ja nisam promiskuitetan , nisam razumeo vreme u kom sam, ok rekli ste da nije taj decko propustio nista, iako jeste uzivanje propustio, ja sam jako slican njemu. Ako bi mogao neko da prica samnom, o tome.Ja nisam vulgaran pa ne znam sta je smesno, tuzan sam zbog godina koje imam i tako dalje.Nisam uspeo, mogao a delimicno ni hteo da ulazim u to, sad mi je zao, mislim u odnose musko zenske. Zasto odmah neko prica cinicno, ja ne pricam bezveze.NIJE TO MOJ to je biooski,medicina i psihijatrija priznaje to da su mladi i UN definicije sve da je mladje odraslo doba ili do 30.ali ipak do 24.ili 25. godine zivota...Pa reko, imam samo jednu godinu za uzivanje jel tako? Mr Hard isto pitanje. I meni,zamislite kako je tek meni,nemojte bas sazaljevati, zao mi je sto nemam 21.vise godinu, ali nzm kako da se smirim i pokusam ispocetka da uspem sa devojkama , da imam nesto lepo u zivotu ,ljubav ako znate,ako ne znate onda ne morate ni komentarisati,red je kad neko pita i kom.da mu pomognete.

Back