Al ajd, mozda nije covjek probao poljubac ni ovaj, pa onda da mu objasnim... Muskarac mali i mladi, proba poljubac, zapravo misleci da ce tako dokazati nesto sebi i drugima, i bude kao ponosan na to, na bazi ponosa tad i uziva, ponosa zbog pogresnih stvari, i onda se trenutno sjecanje na to da je poljubac bio odvratan neutralise i prevazilazi sa tim ponosom (dok on traje, on misli da se od poljupca tako osjeca) i javlja tek u bljeskovima kao najkraci grom kasnije, i rijetko kao onaj grom onog oblika... ne znam vise nebitno, ali kad se sjeti koliko je to glupo, on ako je dobar a idalje lud, ali se popravio pa nije zao, kaze: "necu vise time da smaram zene, pa makar se ne hvalio kako sam dobio poljubac i ne ljubio pred svima sa curom u lokalu pola sata kao... genije? rade li geniji to...". E sad, onaj ko misli da je Darvin genije, on vjerovatno i nije neka "zivotinja" u smislu koji zene zele, prizeljkuju u seksu, on misli da je sam seks pri kome mozes da se gledas sa partnerkom lice u lice nesto novo i sto prevazilazi zivotinje...