Pozdrav svima, biću kratak i jasan kao što sam uvijek bio.
Imam 23 godine i nikad nisam imao djevojku, niti se poljubio a seksu da ne pricam.Ovo sto sad pisem niko ne zna a imao sam potrebu da to podijelim.Za ovo sto mi se desava ne krivim nikoga , to je iskljucivo moja greska.U osmom razredu osnovne skole, cura u koju sam se "zaljubio" me je odbila na veoma ruzan nacin i od tada nikad nisam ni pomisljao da priđem nekom, mogu reci da sam se bojao cura poslije toga.Imao sam i probleme u porodici ali to nisu opravdanja.Glup nisam, prosjecno izgledam ne razlikujem se ni po cemu od vecine drugih i niko ne moze ni pretpostaviti da nikad nisam imao curu.To sto nemam djevojku mi nikad nije smetalo, lako bi sebi nasao zanimaciju, igrao bi fudbal, kosarku, igrice ,gledao filmove, isao na trcanje, radio na hiljade sklekova

nekad bi bio tuzan ali to je bilo kratkotrajno.Jednom prilikom kad sam bio na slavi kod druga pustili su pjesmu a dva drugara su se rasplakala , bili su pijani a meni je to bilo smjesno.Zivio sam u svom svijetu i bilo mi je dobro, međutim unazad mjesec dana taj moj svijet se raspao, shvatio sam da sam propustio dosta toga, nemam mnogo prijatelja, nista nisam prosao u zivotu i od tada mi je mnogo tesko.Na fakultetu mi je ostalo jos par ispita a ne mogu se koncentrisati na ucenje a trebao bi da zavrsim sa tim da bi bio samostalan i konacno preuzeo kontrolu nad svojim zivotom i da mi se ne dogodi da ostatak zivota provedem sa lokalnim alkosima ispred prodavnice.Sta mislite o nekom kao sto sam ja i da li ima sanse da postanem normalan kao i svi ostali???
Imam 23 godine i nikad nisam imao djevojku, niti se poljubio a seksu da ne pricam.Ovo sto sad pisem niko ne zna a imao sam potrebu da to podijelim.Za ovo sto mi se desava ne krivim nikoga , to je iskljucivo moja greska.U osmom razredu osnovne skole, cura u koju sam se "zaljubio" me je odbila na veoma ruzan nacin i od tada nikad nisam ni pomisljao da priđem nekom, mogu reci da sam se bojao cura poslije toga.Imao sam i probleme u porodici ali to nisu opravdanja.Glup nisam, prosjecno izgledam ne razlikujem se ni po cemu od vecine drugih i niko ne moze ni pretpostaviti da nikad nisam imao curu.To sto nemam djevojku mi nikad nije smetalo, lako bi sebi nasao zanimaciju, igrao bi fudbal, kosarku, igrice ,gledao filmove, isao na trcanje, radio na hiljade sklekova