Nikad nisam imao devojku

enzo12

Početnik
Poruka
13
Evo ovako, imam 16 godina i nikad nisam imao devojku.
Sto je najgore lep sam, zgodan, visok i svi koji me ne znaju misle da sam imao brdo devojaka..
Imao sam nekoliko prilika ali sam ih propustio, sad sam na moru i shvatam da uopste ne znam kako da pridjem devojci, o cemu da pricam sa njom, nikad se nisam ljubio.
Hteo bi sto pre da se oslobodim ovog pritiska i svaki savet bi mi dobro dosao.
Hvala unapred :cool::cool:

Ovako, na moru si...:think:
Posmatraj, osmatraj...
Ako vidis da si nekoj simpatican i da te gleda kao da si joj zanimljiv pridji i predstavi se:"Zdravo, ja se zovem...".
Onda pricaj o necemu... Kako joj svidja mesto gde ste... Da li dobro pliva? Da li bi htela da unajmi pedalino? Da li bi htela da idete zajedno?
Samo cavrljaj o svemu sto ti padne na pamet, ne ono bas preterano, ali da bude zanimljivo i tebi i njoj.
Sve zavisi i od mesta gde upoznajes... Na plazi je mozes pitati da se dobacujete loptom ili da igrate karte zajedno.
Uvece je drugacije i pricaj o mestu gde ste, o plivanju, o moru, o pedalinu itd....
Znaci budi kreativan. Srecno.

Sto je najgore lep sam, zgodan, visok i svi koji me ne znaju misle da sam imao brdo devojaka..
Imao sam nekoliko prilika ali sam ih propustio, sad sam na moru i shvatam da uopste ne znam kako da pridjem devojci, o cemu da pricam sa njom, nikad se nisam ljubio.

dsypd14473356462.gif

Nema druge ...

nastavi da drkaš, rešenje će samo po sebi doći

nastavi da drkaš, rešenje će samo po sebi doći

Ako si punoletan, a ovako se obracas DETETU, odn maloletnom licu, znaj da je ovo maltene krivicno delo i tretira se kao pedofilija. Z

Jos sad najavljuju i nove zakone koji ce kao krivicno delo ukljucivati i pisanje ovakvih sexualizovanih komentara maloletnim licima, cetovanje, pricanje o seksualnim temama, navodjenje na sex, pisanje sexualnih gluposti maloletniku kao sto je ovo tvoje "nastavi da onanises" i slicno....

Zaebavajte se sa punoletnim licima a sa decom - oprez. Bar dok ne predju tu zakonsku normu od 18 godina, mada ne bi bilo na odmet ni tada da im ne pisete ovo vec tek od 20 i neke bar....

Најбоље је да те ствари дођу саме од себе, спонтано, тј. без нашег пожуривања и намере. Прво се дружите, разговарате, смејете се међусобно заједничким коментарима и шалама.

Није то малтретирање деце са "девојкама" почело с твојом генерацијом, трпео сам то и ја, сви смо... С тим да је ранијих година имало неког смисла, пошто су девојке (бар се ја тако сећам) биле мање дволичне, површне и глупе.

Pa sta:dash:,sad je pravo vreme da krenes.

- - - - - - - - - -

- - - - - - - - - -

Ah zivote doso ti je kraj...:lol:

Ako si punoletan, a ovako se obracas DETETU, odn maloletnom licu, znaj da je ovo maltene krivicno delo i tretira se kao pedofilija. Z

Jos sad najavljuju i nove zakone koji ce kao krivicno delo ukljucivati i pisanje ovakvih sexualizovanih komentara maloletnim licima, cetovanje, pricanje o seksualnim temama, navodjenje na sex, pisanje sexualnih gluposti maloletniku kao sto je ovo tvoje "nastavi da onanises" i slicno....

Zaebavajte se sa punoletnim licima a sa decom - oprez. Bar dok ne predju tu zakonsku normu od 18 godina, mada ne bi bilo na odmet ni tada da im ne pisete ovo vec tek od 20 i neke bar....
da li ti znas koliko ima takvih koji se zabavljaju sa maloletnom devojcicom?ona 15 godina on 20,i roditelji nemaju nista protiv?novcana kazna za roditelje i za tog mangupa 6 mes.zatvora.e,tako se to radi.

Back