nikad ne prilazim devojci

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
mnogi su mislili da sam ja goodday...hah...smijeshno

ja nikad u zhivotu nisam prishao devojci...chak ni mushkarcu...prishao hehehe...to ono kao ona za shankom ti kao zgutash knedlu obrishesh dlanove o se i zakorachish...vr yebote vr!

I ja imam isti problem kao ovaj sto je postavio temu. Devojke, pricajte... a i muskarci, naravno... Samo sto ja vec dugo poznajem decka koji mi se svidja, prijatelji smo- kao. On zna sta ja osecam prema njemu i mislim da je izvesno vreme on isto osecao (a mozda i sad oseca), a sad je isuvise hladan prema meni- led leden, mada ne uvek... Sta da radim? :lol:

Hitno nađi drugog, a ako ne možeš "od ljubavi prema njemu", nađi kao fol, pa ga, kao prijatelja pitaj za savete u vezi tog novog; odmah će i tebi i njemu postati jasnije u kakvom ste odnosu. Ili je već sve jasno: ne voli te na "onaj" način, ali ne želi da te izgubi kao prijatelja.Izbor je tvoj.

Moj problem je sto nikada nisam prisao devojci. Uglavnom sam bio sa devojkama koje sam upoznao preko prijatelja i u tom slucaju sam uvek znao sta da kazem,dakle tada sam veoma snalazljiv sa devojkama,nisam neki cudan povucen tip. E sad sam u jednom klubu primetio malu koja je boli glava,vidjam je vec dugo u tom klubu (3-4 vikend)ali nikako da krenem. Drustvo me stalno forsira ali ja ne znam kako da joj pridjem. Dakle imate li vi nekih predloga? Ponavljam da mi nije problem posle da pricam sa tom devojkom vec samo prvi kontakt,prvih par recenica.Dakle kako vi pridjete?
Pitanje je neocekivano glupo ali molim vas bez ikakvih foliranja na moj racun (ha ha ne zna da pridje i sl),samo ako neko zaista ima sta da kaze. Mogu i devojke,naravno. Hvala

Priđeš joj i kažeš: "Zdravo! Želim da ti priđem". Pri tom se trudiš da izgledaš glupo.

Ako ti kaže: "Gubi se seljaku! Smrdi ti iz usta", obaspeš je najgrđim psovkama.

I ja sam to isto pitao druga koji upozna bar 5-6 devojaka dnevno i kada mi je odgovorio nisam mogao da verujem dok nisam to nekoliko puta proverio. Evo sta on kaze:
Cao ja sam Danijel, znas imao sam jako nesretno detinjstvo, mama i tata su me mucili a morao sam i da cuvam sestru i naravno posle toga dolazi njen osmeh i posle toga u 99% slucajeva uspe jer je imao pocetni fazon koji je ostavio humoristicki utisak!!!

To sta treba da kaze treba da pita neku drugaricu posto ono sto mu budu rekli muskarci ce mu zvucati glupo sto zaista i jeste. Znaci sto gluplju stvar treba da odvalis i vece su ti sanse na uspeh.

hihihih ja imam drugi problem :)
dopada mi se decko, znamo se sa predavanja, razgovaramo ali ja ne mogu da otkrijem da li se njemu dopadam kao drugarica ili bi hteo nesto vise. :)
hehe mozda cudno, ali tako je :)
el ima ovde pomoci? ;)

Pa kad je muskarac u pitanju on uvek hoce nesto vise. Jedino je pitanje da li mu se svidjas toliko da bi hteo da ima vezu sa tobom ili samo za s_e_x.

Moj problem je sto nikada nisam prisao devojci. Uglavnom sam bio sa devojkama koje sam upoznao preko prijatelja i u tom slucaju sam uvek znao sta da kazem,dakle tada sam veoma snalazljiv sa devojkama,nisam neki cudan povucen tip. E sad sam u jednom klubu primetio malu koja je boli glava,vidjam je vec dugo u tom klubu (3-4 vikend)ali nikako da krenem. Drustvo me stalno forsira ali ja ne znam kako da joj pridjem. Dakle imate li vi nekih predloga? Ponavljam da mi nije problem posle da pricam sa tom devojkom vec samo prvi kontakt,prvih par recenica.Dakle kako vi pridjete?
Pitanje je neocekivano glupo ali molim vas bez ikakvih foliranja na moj racun (ha ha ne zna da pridje i sl),samo ako neko zaista ima sta da kaze. Mogu i devojke,naravno. Hvala

Ne vidim zasto onda ne bi tebi prisla.

Cao ja sam Danijel, znas imao sam jako nesretno detinjstvo, mama i tata su me mucili a morao sam i da cuvam sestru i naravno posle toga dolazi njen osmeh i posle toga u 99% slucajeva uspe jer je imao pocetni fazon koji je ostavio humoristicki utisak!!!
meni je taj pokusaj smesnog nastupa bezvezan.
kao smesan je,ali i nije bas jer se i glupira.
meni draze kad je neko normalan :neutral:
a posebno sto znas da ce gomila njih da prosipa istu foru svim redom devojkama pa neka se i primi (mi to kao ne znamo,jel? :lol: ).

meni je taj pokusaj smesnog nastupa bezvezan.
kao smesan je,ali i nije bas jer se i glupira.
meni draze kad je neko normalan :neutral:
a posebno sto znas da ce gomila njih da prosipa istu foru svim redom devojkama pa neka se i primi (mi to kao ne znamo,jel? :lol: ).
Ništa nije bezvezno.Bezveze je ne pokušavati ništa.A mogu da ti kažem da ni žene nemaju mnogo bolje ideje.Bitna je želja da se uspostavi komunikacija.

hihihih ja imam drugi problem :)
dopada mi se decko, znamo se sa predavanja, razgovaramo ali ja ne mogu da otkrijem da li se njemu dopadam kao drugarica ili bi hteo nesto vise. :)
hehe mozda cudno, ali tako je :)
el ima ovde pomoci? ;)

Obrati pažnju: Malo ga pogledaš ozbiljno ili zamišljeno 2-3 puta, bez preterivanja, ne sme biti baš providno. Onda prestaneš da obraćaš neku naročito veliku pažnju na njega, ali zato si stalno dobro raspoložena i imaš neka interesantna posla negde drugde, opet bez preterivanja i ne suviše dugo... Nadalje se ponašaš kao i do sada, ali ne suviše "drugarski". Muškarci su oni koji biraju, ali ipak žene odlučuju ko će ih izabrati. Ako mu se sviđaš, a nije baš dete, iskoristiće tvoje ponašanje kao poziv, a ako nisi njegov tip, ništa ti ne vredi. Neki otvoreniji pristup može da upali ili da ne upali, ali rizikuješ povređen ponos ako budeš odbijena. Ipak treba pustiti da on ima bar privid da je inicijativa njegova. Budi svoja, takva kakva si, i budi drugačija od ostalih iz društva - ako to možeš nekako da uklopiš.

Obrati pažnju: Malo ga pogledaš ozbiljno ili zamišljeno 2-3 puta, bez preterivanja, ne sme biti baš providno. Onda prestaneš da obraćaš neku naročito veliku pažnju na njega, ali zato si stalno dobro raspoložena i imaš neka interesantna posla negde drugde, opet bez preterivanja i ne suviše dugo... Nadalje se ponašaš kao i do sada, ali ne suviše "drugarski". Muškarci su oni koji biraju, ali ipak žene odlučuju ko će ih izabrati. Ako mu se sviđaš, a nije baš dete, iskoristiće tvoje ponašanje kao poziv, a ako nisi njegov tip, ništa ti ne vredi. Neki otvoreniji pristup može da upali ili da ne upali, ali rizikuješ povređen ponos ako budeš odbijena. Ipak treba pustiti da on ima bar privid da je inicijativa njegova. Budi svoja, takva kakva si, i budi drugačija od ostalih iz društva - ako to možeš nekako da uklopiš.

....zasto bi ti bio povredjen ponos ako te neko odbije,pa vec si odbijena samim tim sto ne preduzima nista,ti si u poziciji da ne mozes nista da izgubis a da dobijes .... da,da i to njega.....
.....definitivno bezi od bratstva i jedinstva jer to nikada ne uspeva....istorija nam je svedok....
.....postoji li neki film koji bi pogledala,predstava,ili neko mesto na koje bi rado otisla ali nemas sa kim....to mu reci pa ako se ponudi da to bude on....he,he,he poslacu ti ziro racun...:)

pa covece, ti se nisi ni nama predstavio?!
salim se!!!!!!!!
saveti jesu dobri manje vise,ali dok ti to sam sa sobom ne rascistis nema ti pomoci.ovo ti je najjj,najj iskrenije kazem.kod tebe postoji problem koji verovatno ima uzrok,e pa pronadji uzrok,pa tek onda leci problem.pozzz!puno srece

Back