Julian
Poznat
- Poruka
- 8.024
e, sve sam vas isčitala...
nemo se ljutite ali, da li mislite da ima i malo istine u tome kako nas drugi ljudi vide i doživljavaju?
Može biti. Ali samo malo. Kao što rekoh, forumaši vole da me idealizuju.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemo se ljutite ali, da li mislite da ima i malo istine u tome kako nas drugi ljudi vide i doživljavaju?
E dlaga moja desava se to meni od kad sam dosla ovde...Usla sam u masu onih koji su jednaki i gotovo istog intelektualnog nivoa odnosno podnivoa...ne kazem da sam ja nesto extra al se desilo vise puta da ne obracajuci paznju na mene ja nesto uradim pomognem sto nije u opisu mog posla pa mnogi zinu...Sve je to dovelo do onog: Jao bas steta sto ti nisi nekako napredovala vise sto se ipak vidi da si nesto ucila prosla i sl...Najvise sam uzivala kad su me prepotentne persone iz jedne firme videle u pozoristu....Kao ko bi to ocekivao od jedne kukavne srpkinje koja je dosla da ovde mukotrpno zaradi koru hleba i ne bira sta da radi? Bilo je to...ali pisala bi dugo dugo sta covek sve moze da dozivi...Kako rece Antoni de Melo...Orao ce umreti medju kokoskama ...
nikad ne bih rekla da cu od lika za koga sam mislila da sam ga ubila i da mi se nikad vise nece javiti dobiti poruku - mozda sam i gresio ali si mi ti carica mala i pozdravi mi nanu cmok![]()
tema je sta drugi ljudi nikad ne bi `rekli za tebe`
jeste tema da se hvalimo, ali u trecem licuali ako si ti tako direktno.
ionako je cela tema- oni su mislili da sam uobrazena ali to je zato sto sam mnogo dobra riba. ja sam ustvari mnogo kul lik
žemske, koje su najčešće predrasude ili prosto, pogrešno mišljenje koje ljudi imaju o vama ili su imali o vama?
ili uopšte o nekoj vašoj osobini?
ili možda najzastupljenije mišljenje o vama?
jel se dešava da vam ljudi govore baš ovo iz naslova teme za nešto konkretno?
a onda im vi dokažete da greše....silno![]()
Имам арогантно и препотентно држање, надркано/неки кажу опасно...и заиста, кад сам саму себе видела на фотографијама где сам сликана а нисам знала, заиста изгледам тако.
Али изглед вара.
Чим проговорим, одмах уследи осмех, тако да људи готово одмах промене мишљење.