gost 159591
Poznat
- Poruka
- 8.252
nemam nista protiv Nika,ali mene mnogo vise impresionira recoimo ovaj sprinter iz juzne afrike
da ne pominjem nase sjajne paraolimpijce,njihova snaga,volja,entuzijazam,motivisanost....raspametio me je.zao mi je sto nisu bar deseti deo medijski propraceni kao sto je bio Nik.
Nik-u je cak lako u zivotu,ocigledno ima jaku masineriju koja ga prati,sve mu organizuje,i finansijski podrzava....njegovo je samo da bude nasmejan i blablabla.
Za mene su pravi heroji nasi,koji se bez takve podrske,bore i uspevaju.
Kad su se vratili kuci docekalo ih je stotin ljudu ljudii racunajuci rodbinu i sportska udruzenja. A kad je dosao Nik izazvao je senzaciju. Takvi smo, primecujemo samo ono sto je i uredjeno tako da dopre do nase svesti. Marketing i to jak, skup. Nasa deca nemaju uslove za to a ai da imaju verovatno i ne zele. Kao da smo ih naucili da se stide pokazivati i govoriti o svom hendikepu i to mi koji sa divljenjem gledamo u Nika.
Da ne budem pogresno shvacena. O Niku sam cula jako davno preko jedne katolicke organizacije i mene je ostavio bez reci, postidjenu.I od tada druacije malo gledam na sve to. Gledam da je svaki nas covek koji ima hendikep a prezivi u nasem drustvu u stvari veci borac od svakog coveka sa istim problemima koji prezivi u drustvu kao sto je Australija, Svedska, Norveska.
Svaka cast Niku ali pre svega svaka cast nasim ljudima.