Nik Kenon kaže da mora da zarađuje najmanje 100 miliona dolara godišnje da bi izdržavao svoj životni stil i 11 dece

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.322
„Wild 'n Out“, komična emisija u slobodnom stilu nastala 2005. godine, jedna je od glavnih emisija po kojima je Cannon poznat. To takođe generiše mnogo novca za njega.

Cannon je tokom godina bio domaćin nekoliko drugih emisija igara i takmičarskih emisija.

Cannon je snimio više projekata za koje se navodi da će izaći ove godine.

Nakon što je glumio u više serija 1990-ih, Cannon se preselio na veliko platno sa filmom „Šta god je potrebno“ 2000. godine.

Cannon se takođe proširio na audio poslednjih godina.

Dok je Kenon prepoznatljiviji po nastupima u TV emisijama, 42-godišnji zabavljač je takođe muzički umetnik koji je u svojoj karijeri objavio više singlova i albuma.

Cannon se proširio na druge poduhvate, kao što je posedovanje restorana na Holivudskim brdima pod nazivom Yamashiro, sopstvene teretane sa brendom Ncredible na istoj lokaciji i objavljivanje nekoliko romana i knjiga za decu.

Cannon ima 11 dece sa šest različitih majki za izdržavanje.

Nick Cannon je kupio više kuća od više miliona dolara tokom 20 godina.

newFile-6.jpg

Ja nemam pojma ko je ovaj tip i da li je zaslužio ovakvu pažnju?

Ja nemam pojma ko je ovaj tip i da li je zaslužio ovakvu pažnju?
Ni ja nemam pojma koji je ovaj tip niti sam ikada cuo za njega. Bas iz tog razloga mi ni malo nije jasna tvoja tema o ovom tipu i zasto je zasluzio tvoju paznju. Radije idi na muziku, otvori zanimljive muzicke teme i napisi novosti. Sta radi tvoj jaran Kit Ricards, koliko gitara si kupio u zadnjih 24 sata, itd....

Ni ja nemam pojma koji je ovaj tip niti sam ikada cuo za njega. Bas iz tog razloga mi ni malo nije jasna tvoja tema o ovom tipu i zasto je zasluzio tvoju paznju. Radije idi na muziku, otvori zanimljive muzicke teme i napisi novosti. Sta radi tvoj jaran Kit Ricards, koliko gitara si kupio u zadnjih 24 sata, itd....
Zato što sam se zaprepastio, pogotovo sa tim izjavama da mu treba 100 miliona godišnje. Obzirom da je crnac, ja to sve pripisujem njihovom privilegovanom statusu u SAD u poslednje vreme.

kako se samo frljaju sa tim milionima čitao sam negde da i Joe Roganov podkast isto vredi tako neke pare,ludilo
glumci cuvene serije prijatelji su krenuli po glumcu od nekih dvadesetak hiljada dolara po epizodi do milion dolara po glumcu po epizodi u poslednje dve sezone serije... oni su imali dogovor od pocetka da svako od njih dobija identican honorar.

inace sobzirom da je serija i dalje popularna i sirom sveta se i dalje prikazuje svaki od glumaca zaradi otprilike oko 20 miliona dolara godisnje od tantijema.

Back