Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Ma vidim ovde svi prichaju a niko ne nabraja crtane, evo spiska:
Hellsing
Trinity Blood
Vampire Hunter & Vampire Hunter D
Oliver Twist (radjen negde u 70'ih)
Gulliver's travels ('40-te)
Zemlja Bajki
Vatra i Led
Saber Rider
Star Sheriff
Cudesn Suma & Carobnjakov sesir...i josh brooooooka toga...ako je neko zainteresovan poslacu mu moj katalog...
znash kako...ja sam prilagodljiv i posedujem nevidjenu sposobnost menjanja...ko kameleon sam...ako se namikerim mogu da budem skroz solidna riba...pa da se dogovorimo oko tih crtatja?
OK, dakle javlja mi ovo> Žao nam je! Taj korisnik je odredio da ne želi da prima email-ove. Ako i dalje želite da pošaljete email ovom korisniku, molim kontaktirajte administratore i oni će Vam možda moći pomoći. --- Wtf>?!!!!
Heawy metal,Lord of the rings(samo prvi sam video na tv-u,al` je jaaak),Fire&ice.Elem sve je to starudija,pomalo zaboravljena ali meni draga,zadnje sto mi se svidelo(Korto Malteze mi je bio toliko razocarenje da nisam mogao da dodjem sebi dugo,ni traga od Prata u crtacu)je onaj Belvil...ebem li ga kako se zove, inovativan,kontra Dizniju u svakom pogledu.
@Kaa crtani se zove Belleville Randevu i radi se o francuskom crtanom, inache ga imam u svojoj kolekciji i fenomenalan je. Vishe o tome na www.imdb.com