Зоки Legenda Poruka 51.694 04.01.2010. u 12:40 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #1 ...shta pomislita kad vam draga tako jako povuche da vam uleti posteljina u anushche, da vam se ochi uvuchu u duplje...?
...shta pomislita kad vam draga tako jako povuche da vam uleti posteljina u anushche, da vam se ochi uvuchu u duplje...?
Џорџи Srebrna tastatura Poruka 235.416 04.01.2010. u 12:41 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #2 Lepo je mama vaspitala
Курир_Ђокица Poznat Poruka 7.738 04.01.2010. u 12:45 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #3 peachwise: ...shta pomislita kad vam draga tako jako povuche da vam uleti posteljina u anushche, da vam se ochi uvuchu u duplje...? Kliknite za proširenje... Kade budem pretakao bemzin, vino i rakiju, njoj dajem cug na crevo.....
peachwise: ...shta pomislita kad vam draga tako jako povuche da vam uleti posteljina u anushche, da vam se ochi uvuchu u duplje...? Kliknite za proširenje... Kade budem pretakao bemzin, vino i rakiju, njoj dajem cug na crevo.....
Glenn Frey Iskusan Poruka 5.382 04.01.2010. u 12:53 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #4 pomislim kako je iskusna i kako ocu da ebem u anlacic..i te foJe..
gica Legenda Poruka 54.803 04.01.2010. u 13:59 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #5 не мисим ништа, истинктивно притиснем ноздрве и дувам дизједначим претисак
S Sillver Poznat Banovan Poruka 9.345 04.01.2010. u 14:24 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #6 Kupim joj obavezno nesto lepo posle toga
A Ansai ♀ Veoma poznat Poruka 12.240 04.01.2010. u 14:26 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #7 nego, da razjasnimo, vi to spavate sa babama ili bebama? posto ovi izmedju te dvije grupe imaju zube pa ne mogu da dudlaju
nego, da razjasnimo, vi to spavate sa babama ili bebama? posto ovi izmedju te dvije grupe imaju zube pa ne mogu da dudlaju
Golub Elita Poruka 17.902 04.01.2010. u 16:05 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #8 peachwise: ...shta pomislita kad vam draga tako jako povuche da vam uleti posteljina u anushche, da vam se ochi uvuchu u duplje...? Kliknite za proširenje... "Opet moram da menjam posteljinu, a zamenio sam je pre samo mesec i po! A možda i neću morati, nedavno sam se tuširao, a nisam imao sratjku... "
peachwise: ...shta pomislita kad vam draga tako jako povuche da vam uleti posteljina u anushche, da vam se ochi uvuchu u duplje...? Kliknite za proširenje... "Opet moram da menjam posteljinu, a zamenio sam je pre samo mesec i po! A možda i neću morati, nedavno sam se tuširao, a nisam imao sratjku... "
Error Veoma poznat Poruka 10.382 04.01.2010. u 16:46 - ...nije uska ali ne da dudla...:rumenko: #9 verovatno pomisli kako je samo jaka