sacuvaj me Boze....
Mogu da razumem i shvatim sledece:
- da neko ne razume,
- da neko ne zali
- da nekog ne zanima
- da nekog ne dotice etc..
Ipak...
Ovde se radi i razgovara o SITNIM ZADOVOLJSTVIMA, koja su na zalost, gledajuci sa stanovista jednog desavanja mizerna, ali ljudi molicu lepo, posvete celu temu i spremni su raspravljati o tome do besvesti...
Svi koji se osecate ugrozeni zbog tri dana zalosti, koje ste PRETRPELI, i koja su vas tesko pogodila zbog vaseg licnog zadovoljstva, ja kao hriscanin i pravoslavac vam se najdublje izvinjavam zbog:
toga, sto:
- zivite u mojoj zemlji gde vaze pravila i zakoni moje zemlje
- sto je religija u mojoj zemlji najrasirenija i sto je vecina stanovnika moje zemlje pravoslavna,
- sto vama koji nemate ni sopstvenog postovanja prema sebi smo oduzeli pravo i vase zadovoljstvo na ta tri dana
- zbog toga sto u mojoj zemlji smo vam dali sva prava i privilegije koje i sami imamo,
- zbog toga sto u mojoj zemlji ste se skolovali, i dobili diplome i imate posao od kojeg se pristojno zivi,
- sto smo vam uskratili 3 dana tv i multimedijalnog zadovoljstva koje kosta neku izvesnu kolicinu novca,
- sto vas i pored sve zalosti koje mi nosimo sa sobom, nismo razumeli i vasu zalost za gubitkom tri dana zadovoljstva,
- sto ne razumemo ili ne mozemo da razumemo vase prohteve i zelje, jer one su sigurno vaznije nego li sto su vaznije od vecine,
Duboko vam se izvinjavamo i sto smo vam dozvolili da se ponasate kako se ponasate, mora da smo tebali vise..
takodje vam se izvinjavamo i zbog toga sto nismo prvo pitali vas sta teba raditi, pa onda da radimo...
duboko se izvinjavamo sto smo drzavljani ove zemlje i sto izlazimo na izbore i biramo vlasti..
Opet se duboko izvinjavamo sto smo vernici, verovatno to ne bi trebali biti, da ne bi imali ni sata zalosti..
I na kraju..
Nakon svake napisane reci, ja se opet izvinjavam jer nisam razumeo da su sitna zadovoljstva preca nego sve ostalo, a sitna zadovoljstva ogromne manjine...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Jako, zalosno pre svega, od postavljanja teme, do rasprave na istu, sto je najzalosnije, lik koji je postavio temu, pa i oni koji ga prate u svemu, NEMAJU ni moral ni ljudsko dostojanstvo a naravno ne postuju ni sami sebe...
Ovakve ne osudjujem vec ih iskreno zalim, jer stvarno i jesu za zaljenje...
Usput, koliko kosta svo zadovoljstvo koje je placeno sa vase strane a koje ste propustali za tri dana, da budemo korektni ljudi pa da skupimo novac i da vam lepo uplatimo sa odredjenom kamatom, te dodatak za pretrpljenu stetu i dusevni bol???
Molim izjasnite se, pa cemo vam nekako nadoknaditi sve to, naravno uz veliko izvinjenje...
Sramota BRE...
Tacka.