Fiamma
Iskusan
- Poruka
- 6.964
... то знају они што је имају...
Дајте ваше мишљење...
... а у међувремену одслушајте стари хит...
Дајте ваше мишљење...

... а у међувремену одслушајте стари хит...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste super,ja ne poznajem ni jednog bogatog,a sretnog coveka...nista nije u parama..sreca ponajmanje![]()
Pa, sad...Jeste super,ja ne poznajem ni jednog bogatog,a sretnog coveka...nista nije u parama..sreca ponajmanje![]()
Tačno tako...novac nije presudan da će neko biti srećan....e sad, zavisi šta koga čini srećnim.![]()
Слажем се.Direktno srecu ne mozes da kupis, posto se ne flasira i ne pusta u promet, ali stvari koje te cine srecnom mozes.
Нпр. да студираш у граду који ти се свиђа ... да приуштиш себи факултет који ће ти омогућити да се у будућности бавиш оним што волиш... да путујеш...
Нпр. како ћеш упознати човека свога живота ако немаш пара да излазиш у град па уместо тога чамиш кући пред тв-ом, и не можеш ни интернет да уплатиш...U mom slucaju, primera radi , odokativno , paaaa ...gotovo sve stvari koje cine srecu moze novac da kupi. Ostalih nekoliko ne moze, ali i tu igra neposrednu ulogu.![]()
[
Нпр. како ћеш упознати човека свога живота ако немаш пара да излазиш у град па уместо тога чамиш кући пред тв-ом, и не можеш ни интернет да уплатиш...![]()
novac nije presudan da će neko biti srećan....e sad, zavisi šta koga čini srećnim.![]()
Onaj ko ima novac lakše dolazi do sreće.
Stari hit nije loš.
Zar se sreća kupuje ?!
Samo pogledaj s druge strane..da ako nemas novac koji te u drustvu stavlja u bolji polozaj da budes u kontaktu s ljudima koji ti mogu nesto zavrsiti..kao na pr mesto u bolnici i brzu kvalitetnu intervenciju..bivshi si"Nije sreća para puna vreća,
to znaju oni što je imaju ..."
Nikad Bog ne daje sva dobra odjednom.
Od svih dobara koje bih poželela,novac je jedino za koje bih molila da
mi ga uskrati.Ne poznajem nijednog čoveka koji ima novac da ga nije nečim
*debelo* platio....ništa se ne dobije džabe.Za sve što nam da ,nešto nam i uzme.
Sreća je toliko širok pojam da se u njega može smestiti sve,ali zaista sve, što nekog
može činiti sretnim.Uglavnom je u nama![]()