Није срећа пара пуна врећа...

Није срећа пара пуна врећа...

• тачно, срећа се не може купити новцем

• нетачно, ко има паре, има све

• и тачно, и нетачно, зависи од ситуације

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jeste super,ja ne poznajem ni jednog bogatog,a sretnog coveka...nista nije u parama..sreca ponajmanje:)

Direktno srecu ne mozes da kupis, posto se ne flasira i ne pusta u promet, ali stvari koje te cine srecnom mozes.
Pare su u devedeset posto slucajeva preduslov za srecu, ali zavisi od afiniteta i mentalnog/emocionalnog aparata svakog pojedinca. :]

U mom slucaju, primera radi , odokativno , paaaa ...gotovo sve stvari koje cine srecu moze novac da kupi. Ostalih nekoliko ne moze, ali i tu igra neposrednu ulogu.

Jeste super,ja ne poznajem ni jednog bogatog,a sretnog coveka...nista nije u parama..sreca ponajmanje:)
Pa, sad...
Ja znam neke imućnije, i ne vidim da im išta fali... svi im živi, zdravi...
... u kojoj su meri u dubini duše srećni, ne znam, ali mi izgleda da jesu ;)

novac nije presudan da će neko biti srećan....e sad, zavisi šta koga čini srećnim.;)
Tačno tako...
Ima ljudi kojima ne smeta da ožene devojku za koju znaju da je sa njima iz interesa, i da su okruženi prijateljima koji su tu da bi im ovi plaćali kafe :(
Tužno, ali je tako... njima para znače sreću, jer ntako kupe sve šta im treba...
Ima nas svakakvih...
Da napomenem da u te navedene ne spadam...

Direktno srecu ne mozes da kupis, posto se ne flasira i ne pusta u promet, ali stvari koje te cine srecnom mozes.
Слажем се.
Нпр. да студираш у граду који ти се свиђа ... да приуштиш себи факултет који ће ти омогућити да се у будућности бавиш оним што волиш... да путујеш...

U mom slucaju, primera radi , odokativno , paaaa ...gotovo sve stvari koje cine srecu moze novac da kupi. Ostalih nekoliko ne moze, ali i tu igra neposrednu ulogu.
Нпр. како ћеш упознати човека свога живота ако немаш пара да излазиш у град па уместо тога чамиш кући пред тв-ом, и не можеш ни интернет да уплатиш... :(

"Nije sreća para puna vreća,
to znaju oni što je imaju ..."

Nikad Bog ne daje sva dobra odjednom.
Od svih dobara koje bih poželela,novac je jedino za koje bih molila da
mi ga uskrati.Ne poznajem nijednog čoveka koji ima novac da ga nije nečim
*debelo* platio....ništa se ne dobije džabe.Za sve što nam da ,nešto nam i uzme.
Sreća je toliko širok pojam da se u njega može smestiti sve,ali zaista sve, što nekog
može činiti sretnim.Uglavnom je u nama :)

"Nije sreća para puna vreća,
to znaju oni što je imaju ..."

Nikad Bog ne daje sva dobra odjednom.
Od svih dobara koje bih poželela,novac je jedino za koje bih molila da
mi ga uskrati.Ne poznajem nijednog čoveka koji ima novac da ga nije nečim
*debelo* platio....ništa se ne dobije džabe.Za sve što nam da ,nešto nam i uzme.
Sreća je toliko širok pojam da se u njega može smestiti sve,ali zaista sve, što nekog
može činiti sretnim.Uglavnom je u nama :)
Samo pogledaj s druge strane..da ako nemas novac koji te u drustvu stavlja u bolji polozaj da budes u kontaktu s ljudima koji ti mogu nesto zavrsiti..kao na pr mesto u bolnici i brzu kvalitetnu intervenciju..bivshi si:ok:

Back