Bas ste se raspisali
Vidim misljenja su podjeljena kao sto je i bilo za ocekivati.
Prije da smo se ozenili smo bili u vezi par godina.
Nikad ali nikad mi nije rekao da ne zeli djecu. Ne prije braka i ne sad..
Njegov odgovor je ne bih jos a za par mjeseci ce imati 36 godina..
Nekako se zenski dio foruma ne slaze sa mnom a iskreno kako bi vama bilo da vas vas partner tako vuce za nos ?
Njegovo jos moze da znaci sutra a moze da znaci nikad,ja naravno toga ne znam. Financijski smo dobro osigurani,oboje smo slo.drzavljani, radimo u njegovoj obiteljskoj firmi,ja vodim papire on pa je vodja. Uzivali smo u tim godinama stvarno jako puno. Ja jednostavno ne zelim da vodim svoje dijete u vrtic sa 50 godina.
Da,ja imam jos fore 5 godina, meni ste tako rekli.. Onda je njegova fora istekla prije 6 godina, na to se vas je malo tu usmjerilo.
I ovih par sto mi govori razvedi se ne znam da li su uopste u braku. Da se razvedem od covjeka koji je bio sa mnom i u zdravlju i u bolesti, nikad me nije fizicno niti psihicno maltretirao,prevario me nije nikada,sve sto imamo smo zajedno stekli i sticemo jos uvjek. Volim ga, nema te osobe na svijetu sa kojom bi radije imala dijete, hocu ga sa njim. I odgovor je uvjek bio naravno ali ne jos, kao da je on u 20tim godinama..
Pa da ne bi mislili da vas kritikujem ili nesto, samo jako me smeta to sto neki pisu toliko da nesto napisu. Stavite se u moju kozu, da volite nekog vise od sebe i da vam taj neko ne pruza
to nesto sto bi voljeli cak i vise od njega..