"Nije mogao proći": Starac polupao nepropisno parkirane automobile

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.920

Stariji muškarac lupao je ogorčeno nepropisno parkirane automobile, jer kako tvrdi nije mogao proći.​

Na objavljenom snimku vidi se stariji gospodin koji štapo za hodanje razbija retrovizor parkiranom automobilu i govori kako se ne može proći, dok se okupljeni raspravljaju s njim i prijete zvanjem policije.

“Zovni policiju. Je*em sve i državu i je l’ treba ja da ginem radi vašeg luksuza. Kako nije luksuz, je l’ preče da ja prođem ili vi da idete na džumu a griješite. Odmah ste pogriješili jer si parkirao automobil ovdje. Da ja ne mogu hodat”, rekao je stariji čovjek.

Okupljeni su negodovali i prijetili zvanjem policije.

“Evo vidite gospodina, ima lijepo prostora da prolazi i lupa tuđa auta. Ovo je taj gospodin. Sad ćemo zvati policiju gospodinu – dodaje drugi muškarac sa video snimka”, rekao je muškarac koji je snimao.

Stariji muškarac lupao je ogorčeno nepropisno parkirane automobile, jer kako tvrdi nije mogao proći.​

Na objavljenom snimku vidi se stariji gospodin koji štapo za hodanje razbija retrovizor parkiranom automobilu i govori kako se ne može proći, dok se okupljeni raspravljaju s njim i prijete zvanjem policije.

“Zovni policiju. Je*em sve i državu i je l’ treba ja da ginem radi vašeg luksuza. Kako nije luksuz, je l’ preče da ja prođem ili vi da idete na džumu a griješite. Odmah ste pogriješili jer si parkirao automobil ovdje. Da ja ne mogu hodat”, rekao je stariji čovjek.

Okupljeni su negodovali i prijetili zvanjem policije.

“Evo vidite gospodina, ima lijepo prostora da prolazi i lupa tuđa auta. Ovo je taj gospodin. Sad ćemo zvati policiju gospodinu – dodaje drugi muškarac sa video snimka”, rekao je muškarac koji je snimao.

Пранк ... Види се да је на ретровизор само набачена фластика....

Ovu matoru i bezobraznu drtinu u trebali da "iznabadaju" da se vrati na fabricka podesavanja jer kako bi se on osecao da mu recimo neko demolira stan ili automobil, a ovakve stvari resavaju komunalci u Beogradu za bukvalno 10 minuta bez potrebe da se nekome osteti imovina. Ali bezobrazna drtina je naucila u komunizmu da mu se sve poklanja pa sada misli da je i ovaj automobil nekome neko poklonio.

Ja necu gledati koja je marka automobila.To me ne interesuje.Stvarno nema smisla,kako ce zene sa decijim kolicima da prolaze.Treba da silaze na put,a guzva.Zar treba neko da je udari s kolima,samo zato sto se budale parkiraju na trotoarima.
Lupaj bagru koja ne zna da poštuje druge.
Njima neko tako da stane i blokira ih odmah bi slično reagovali..
Svaka budala danas vozi kola i pravi gužvu na sve strane.

Ovu matoru i bezobraznu drtinu u trebali da "iznabadaju" da se vrati na fabricka podesavanja jer kako bi se on osecao da mu recimo neko demolira stan ili automobil, a ovakve stvari resavaju komunalci u Beogradu za bukvalno 10 minuta bez potrebe da se nekome osteti imovina. Ali bezobrazna drtina je naucila u komunizmu da mu se sve poklanja pa sada misli da je i ovaj automobil nekome neko poklonio.
Treba iznabadati kretena koji snima.
Deda treba da hoda po ulici da ga zgazi neko jer bahati idiot moran a parkira.

Treba iznabadati kretena koji snima.
Deda treba da hoda po ulici da ga zgazi neko jer bahati idiot moran a parkira.

Matora drtina je imala i vise nego dovoljno mesta da prodje pa je cak i prosao vise puta. I naravno uk**njao se i krenuo da bezi kada je cuo da su pozvali policiju. Jedino sto su pogresili sto ga nisu onim stapom preko usta pa da skuplja zube dok ceka policiju.

Back