Није ми јасно

електрика

Zaslužan član
Poruka
123.191
Гледам оне емисије о венчањима тј венчаницама на TLC, неке хистеричне будуће младе које дижу фрку око сваке јбн ситнице.

Те како ће да јој стоји хаљина, те како ће да изгледају деверуше, мислим ужас.

И онда видиш на крају да се удаје за неког билмеза кога савршено боли она ствар за све то.

Мислим, чему онда толики карневал?

Али зашто само жене изигравају мајмуне?

Који мушкарац се толико трза око свадбе, позивница, цветних аранжмана и осталих дебиларија?

propaganda
to što si na teveu videla da dižu toliku frku ne mora da znači da stvarno dižu frku nego da neko hoće da recimo tvoju ćerku ubedi da bi trebalo da se trza oko nebitnih stvari.

propaganda
to što si na teveu videla da dižu toliku frku ne mora da znači da stvarno dižu frku nego da neko hoće da recimo tvoju ćerku ubedi da bi trebalo da se trza oko nebitnih stvari.

Реално, такве жене стварно постоје.

Капираш шта хоћу да кажем? Труде се око целе те ситуације као да су упецале не знам шта а оно неки безоблични ћелавац или ушати жгољо.

Реално, такве жене стварно постоје.

Капираш шта хоћу да кажем? Труде се око целе те ситуације као да су упецале не знам шта а оно неки безоблични ћелавац или ушати жгољо.

pa postoje jer su u televizoru videle da bi venčanje trebalo da bude nekakva turbo bajka na steroidima. tu se venčanje posmatra kao hepening gde je i mladoženja statista u njihovoj bajci. a kad je statista onda je nebitno kakav je.

pa postoje jer su u televizoru videle da bi venčanje trebalo da bude nekakva turbo bajka na steroidima. tu se venčanje posmatra kao hepening gde je i mladoženja statista u njihovoj bajci. a kad je statista onda je nebitno kakav je.

Може бити. То објашњава многе ствари. Можда је и сам брак наставак те представе.

Прошле године сам била на венчању своје младе рођаке и никако нисам могла да се отмем утиску да је могла да нађе и лепшег.

А свадба у рангу брунејског султана. Била сам шокирана.

Гледам оне емисије о венчањима тј венчаницама на TLC, неке хистеричне будуће младе које дижу фрку око сваке јбн ситнице.

Те како ће да јој стоји хаљина, те како ће да изгледају деверуше, мислим ужас.

И онда видиш на крају да се удаје за неког билмеза кога савршено боли она ствар за све то.

Мислим, чему онда толики карневал?
Mozda je karneval njoj vazan.

Па битно је, како није битно.

Elektrika, licno po sebi, ja se uopste ne opterecujem mnogim stvarima koje ne smatram sustinski bitnim... te bih i to vencanje gledao kao jedan cirkus koji traje jedan dan, a sve i da bude seljacka shatra sa prasetom na raznju i trubacima preziveo bih taj jedan dan koliko god to mrzeo.:lol:

E sada ti meni mozes reci da sam caknut, jer je to po nekom pravilu moj dan i ja trebam da odlucujem, ali vidis kakvi su pasivni ljudi.:kafa:

Nije bitno.:aha2:

Back