nije mi jasno..;(....

bebidoll:
Toliko mi je zao i jako sam povredjena time...sto bas ja da imam takvu srecu?!?! :cry:

a cekaj, da li si ti sigurna da te je on prevario? :?

Ne znas sta se zaista desilo dok ga ne pitas i dok otvoreno ne razgovarate o tome sto te ocigledno jako muci i ne postoji drugi nacin da ti to prebrodis, sem razgovora. U tome nema nicega cudnog... :wink:

POzdrav 8)

Nadya:
bebidoll:
Toliko mi je zao i jako sam povredjena time...sto bas ja da imam takvu srecu?!?! :cry:

a cekaj, da li si ti sigurna da te je on prevario? :?

Ne znas sta se zaista desilo dok ga ne pitas i dok otvoreno ne razgovarate o tome sto te ocigledno jako muci i ne postoji drugi nacin da ti to prebrodis, sem razgovora. U tome nema nicega cudnog... :wink:

POzdrav 8)

Razmisljala sam o tome da ga pitam ali necu da zvucim napadno i da ga gnjavim. Zbog toga mi to pada toliko tesko. Nekako mi je glupo da ga pitam 'je l' istina i ako jeste, sto si mi nasao zamenu malo posle mog odlaska'? Imam utisak da jako debilno zvuci. :?

Razmisli malo, ako je on samo preko leta s tobom, a ostatak godine ima neku drugu, zar ne postoji opasnost da mu ta druga bude bliza od tebe. Hoces da sacekas jos 4 godine pa da ti on kaze da vec godinama voli neku drugu a da je s tobom bio samo zbog toga sto nije hteo da te povredi raskidom?

Dina:
Razmisli malo, ako je on samo preko leta s tobom, a ostatak godine ima neku drugu, zar ne postoji opasnost da mu ta druga bude bliza od tebe. Hoces da sacekas jos 4 godine pa da ti on kaze da vec godinama voli neku drugu a da je s tobom bio samo zbog toga sto nije hteo da te povredi raskidom?

Mislim da to nije u pitanju jer se on zaista trudi oko mene a i vidi se da mu je stalo jer je on ipak taj koji vise zove tokom godine, itd. Sta zapravo hocu da kazem, nije da samo ja trcim za njim vec i on za mnom....

kučka:
Budi štedljiva.Nemoj da trošiš kintu na telefon.
Preko leta imaš dečka ovde, tamo gde si nađi preko zime. Probaj, garantujem da će biti super i zabavno. :D

haha, jesi blesava. U svakom slucaju tako i jeste...ponekada! Ali naravno ne odmah posle odlaska iz yuge; treba mi barem 2 meseca da pocnem da razmisljam realno i da se nagovorim da je vreme da krenem u akciju.

bebidoll:
chokolada:
Sama si vec dala odgovor kada si rekla da vas deli mnogo milja. Zao mi je sto moram ovo da ti kazem ali ne postoji za dzabe poslovica "Daleko od ociju, daleko od srca".
Isto tako nemoj zaboraviti da zli i ljubomorni jezici znaju pricati mnogo toga. Koliko si sigurna da su ti tvoji ortaci iskreni?
Glavu gore! :wink:

Potpuno se slazem sa time sto si rekao ali sam mislila da za ovu vezu ne postoji "daleko od....". Kao sto sam vec rekla, traje vec 4 godine, sto naravno nije mala stvar!
A, sto se tice ortaka - ubedjena sam i imam dosta poverenja u njih jer nikada nisam imala takvo drustvo koje non stop vodi racuna o meni i cuva me kao da sam princeza a ne normalna, klasicna devojka.
A da mu nisi ti mozda neka letnja varijanta za ubijanje dosade kada dodje tu gde si ti?

makimaki:
bebidoll:
chokolada:
Sama si vec dala odgovor kada si rekla da vas deli mnogo milja. Zao mi je sto moram ovo da ti kazem ali ne postoji za dzabe poslovica "Daleko od ociju, daleko od srca".
Isto tako nemoj zaboraviti da zli i ljubomorni jezici znaju pricati mnogo toga. Koliko si sigurna da su ti tvoji ortaci iskreni?
Glavu gore! :wink:

Potpuno se slazem sa time sto si rekao ali sam mislila da za ovu vezu ne postoji "daleko od....". Kao sto sam vec rekla, traje vec 4 godine, sto naravno nije mala stvar!
A, sto se tice ortaka - ubedjena sam i imam dosta poverenja u njih jer nikada nisam imala takvo drustvo koje non stop vodi racuna o meni i cuva me kao da sam princeza a ne normalna, klasicna devojka.
A da mu nisi ti mozda neka letnja varijanta za ubijanje dosade kada dodje tu gde si ti?

On zaista moze da ima koju god pozeli ali ja sam ta koja dolazi na odmor i naravno ta koja vise bira....

Tacno je da su veze na daljinu (posebno na tako velikoj) veoma teske za odrzavanje, ali nije da je nemoguce!
Moja drugarica je bila verna decku 2 godine, i on njoj 100000% jer su se svake sekunde culi, a bili su udaljeni ... joj puuuno!
Posledice : Veeeeliki telefonski racun!
Happy end : Udala se i tamo u Svici zive srecno, sta ce ovde?
Savet : Ako ti znaci, ne gubi nadu! To usput... hm, zar ti nisi nista imala? :D

iz licnog iskustva veze na dakljinu NIKAD ne mogu da opstanu zato se na vreme otkaci tog tipa ma koliko ga volela... bole ce te ali preboleces... pa nisi jedina kojoj ce se to desiti i kao sto rekoh iz licnog iskustva znam kako se osecas . veruj mi ne ocekuj od njega da bude veran 4 gd...raskini bice ti bolje.... srecno

Uh... ajde ovako, ako se vidjate samo leti, nemoj da ocekujes da ce on preostalih 9-10 meseci u godini da se seca onih 2-3 meseca koliko provede sa tobom!

Ukoliko je tvoj izbor da to radis tako, to je OK, ali nemoj isto da ocekujes od njega, jer muskarci jednostavno fukncionisu na drugaciji nacin!

I dokle god su to veze "za jedno vece", ne treba da te brine, one su mu ionako samo rupe!

E ovako,iz mog licnog iskusta postoje verni pa cak i na daljinu,dajem cist primer mene.Ja sam u Norveskoj ONA je dole u Srbiji.Zadnji put se videli u julu ove godine,od tada nijednom nisam pozeleo da imam nijednu drugu umesto nje,naoruzo sam se strpljenjem i cekacu,sledeci put cu je videti za zimski raspust.Ona je meni obecala da ce me cekati i osecam to cak ovde u Norveskoj da mi je verna.Ona je npr, veoma atrktivna i mnogi su mi pretili da je napustim,ona je imala gomilu mogucnosti da nadje drugog...ali ipak nije...Ja licno necu nju da menjam drugom jer sam strpljiv,e sad,nisu svi kao ja(nije da se hvalim ali to je istina).
Poz!!

Micotakis:
Tacno je da su veze na daljinu (posebno na tako velikoj) veoma teske za odrzavanje, ali nije da je nemoguce!
Moja drugarica je bila verna decku 2 godine, i on njoj 100000% jer su se svake sekunde culi, a bili su udaljeni ... joj puuuno!
Posledice : Veeeeliki telefonski racun!
Happy end : Udala se i tamo u Svici zive srecno, sta ce ovde?
Savet : Ako ti znaci, ne gubi nadu! To usput... hm, zar ti nisi nista imala? :D

....sve ove postove i rekoh skacem u reku.....salim se...ali lepo je videti da se ljudi ipak i pored svega vole.........ipak ljubav pobedjuje...............!?????????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Master_Chief:
E ovako,iz mog licnog iskusta postoje verni pa cak i na daljinu,dajem cist primer mene.Ja sam u Norveskoj ONA je dole u Srbiji.Zadnji put se videli u julu ove godine,od tada nijednom nisam pozeleo da imam nijednu drugu umesto nje,naoruzo sam se strpljenjem i cekacu,sledeci put cu je videti za zimski raspust.Ona je meni obecala da ce me cekati i osecam to cak ovde u Norveskoj da mi je verna.Ona je npr, veoma atrktivna i mnogi su mi pretili da je napustim,ona je imala gomilu mogucnosti da nadje drugog...ali ipak nije...Ja licno necu nju da menjam drugom jer sam strpljiv,e sad,nisu svi kao ja(nije da se hvalim ali to je istina).
Poz!!

.....nego da ti skidam kapu....uz svo postovanje i ako te ne znam.....mada ovih gestom si mnogo rekao o sebi..............

ZIVELA LJUBAV................ :D

Back