nije mi jasno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
danka>bgd:
e ovo je zanimljivo, ajde mi pojasni kakao devojka treba da se ponasa, izgleda isl. da bi se za nju reklo da ume da nosi dvoje "ime"

Kad kazem ja "Ona je qrva" ona ne treba da smislja osvetu. Treba da kaze "Jesam qrva". Ne treba da krije i da se stidi toga s kim je sve imala seks.I pre svega iako je qrva mora da razmislja unapred i ne treba da ima seks sa nekim ako ce to kasnije da bude blam i sramota za nju. S tim sto su mnoge devojke glupe pa ne shvataju rec unapred.

Keeper:
nije to mushka teorija, to je teorija prirode. naime, mushkarac treba da seje spermu a zhene treba da je skupljaju. takav je prirodni raspored, jednostavno. ljudi samo treba da se priviknu. i meni je u pochetku bilo teshko da se naviknem na tu surovu chinjenicu, ali shto vreme vishe odmiche, sve manje mi teshko pada moj prirodni posao.

namuči se čovek...

nego danka... tvoje je da ne poštuješ ovo pravilo
šta tebe briga kako će neko onda da te zove

jedan moj drug je jednom rekao, da su te gluposti oko žene koja je imala ' više njih', izmislili isfrustrirani muškarci koji nisu mogli da je imaju. a ja takvu ljubomoru primećujem i kod žena. nego, ja mislim da se one samo zabavljaju i ne vidim nešto loše u tome.

o da li je moguce.....konacno neko normalan ko ima sta pametno da kaze na ovu temu, i ko bar koliko toliko deli misljenje samnom da je to glupavo razmisljanje posledica povrsnosti i frustriranosti muskog roda,a nazalost, u nekim slucajevima i zenskog! :-P

LPhoklica:
jedan moj drug je jednom rekao, da su te gluposti oko žene koja je imala ' više njih', izmislili isfrustrirani muškarci koji nisu mogli da je imaju. a ja takvu ljubomoru primećujem i kod žena. nego, ja mislim da se one samo zabavljaju i ne vidim nešto loše u tome.
yes, I agree

Ок мислим да је било доста... тема од самог почетка нема директне везе са тинејџерима, а и почели сте да се неаргументовано понашате.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back