Nije mi jasno što se pitanje Krima ne reši kao vraćanje poklona Rusiji, koje je nekad zabrljao pijani Hruščov ? Anketa

Pitanje Krima rešiti kao "vraćanje poklona nazad Rusiji" šta vi mislite ?

• Da slažem se

glasova: 0 0,0%
  • Ne slažem se

glasova: 0 0,0%
  • Bolje Zelenskom neka vraća Hruščovov poklon nazad Rusiji ostaće bez cele Ukrajine posle kapitulacije

glasova: 2 100,0%

• Ukupno glasova
    2

Miloš38

Domaćin
Poruka
3.190
Ako neko misli da zbog poteza pijanog Hruščova (koji je po nacionalnosti bio Ukrajinac) koji je Krim koji pripada Rusiji i na kojem žive 99% Rusi poklonio Ukrajini tako što ga je uzeo od Rusije kojoj Krim pripada i jednog dana on lično poklonio, i da zbog toga treba da izbije 3 svetski rat onda neka taj glasa za tu opciju u anketi.

Ja mislim da pitanje Krima treba da se reši kao "vraćanje poklona nazad Rusiji" i poništenje odluke pijanog Hruščova.
Anketa šta vi mislite ?

zato sto je Krim kljucan za NATO aspiracije za napad i razbijanje Rusije.

Krim je kopneni nosac aviona i raketa u Crnom Moru.

Jednostavno u ovom ratu se ide do kraja i doci cemo ili do unistenja Evropske Unije kao takve ili unistenja Rusije jer EU zeli sa Rusijom rat do istrebljenja.

Video si juce lidere EU u Vasingtonu kako jedinstveno podupiru Zelenskog u nastavku rata protiv Rusije i odbacuju Trampov mirovni plan.

Ako neko misli da zbog poteza pijanog Hruščova (koji je po nacionalnosti bio Ukrajinac) koji je Krim koji pripada Rusiji i na kojem žive 99% Rusi poklonio Ukrajini tako što ga je uzeo od Rusije kojoj Krim pripada i jednog dana on lično poklonio, i da zbog toga treba da izbije 3 svetski rat onda neka taj glasa za tu opciju u anketi.

Ja mislim da pitanje Krima treba da se reši kao "vraćanje poklona nazad Rusiji" i poništenje odluke pijanog Hruščova.
Anketa šta vi mislite ?
Krim nije poklonio "pijani Hruscov", kako to propagiraju danas rusi, vec je odluku o transferu krima ukrajini doneo prezidijum vrhovnog saveta SSSR a odluku potvrdilo politbiro komunisticke partije SSSR.
U odluci se navodi da se to cini zbog "integralnih ekonomskih i teritorijalnih bliskosti krima i ukrajine kao i bliskih ekonomskih i kulturnih veza krima i ukrajine"
taj transfer krima ukrajini su priznavali i prihvatali rukovodstva i sssr i ukrajine sve do putina. Odjednom to mu je zasmetalo..

zato sto je Krim kljucan za NATO aspiracije za napad i razbijanje Rusije.

Krim je kopneni nosac aviona i raketa u Crnom Moru.

Jednostavno u ovom ratu se ide do kraja i doci cemo ili do unistenja Evropske Unije kao takve ili unistenja Rusije jer EU zeli sa Rusijom rat do istrebljenja.

Video si juce lidere EU u Vasingtonu kako jedinstveno podupiru Zelenskog u nastavku rata protiv Rusije i odbacuju Trampov mirovni plan.
Zar ovi Rusi nisu pripojili Krim pre par godina i sta sad opet neki problem?
..pa oni skroz nesposobni za bilo sta.

Back