Nije lako biti roditelj fudbalera? - Svetsko prvenstvo 2010. u Južnoj Africi

• Začetnik teme Začetnik teme splav
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
e imao sam ja jednog komsiju (odselio sam se pre 9 godina, ne znam sta je sa njima sad)
tih i miran covek, a zena mu je bila glasna, dosadna, malo i poremecena
zamisli, nije se bavio fudbalom :lol:
ima takvih zena (kao i musakaraca), al sto kazu "ne mozes sa njima, a ne mozes ni sve da ih pobijes" :lol:
tako da ja necu patiti za nasim nafatiranim fudbalerima jer imaju "gadne" zene
Ja tebe uopšte ne razumem. Uključiš se na temu, očekujući da nešto pametno kažeš, ali si ti mašinbravar. Teba boli ovo ili ono. Idi pa se leči ako te boli *****. Ja sam samo hteo na ovaj način da dočaram ovom auditorijumu, ono šta je šminka a šta realnost. Svi sportisti ovoga sveta, pa i predsednik Italije voli da je uz lepu ženu.Medjutim, bolje je imati šarmantnu ženu, inteligentu koja će roditi zdravu decu, koja će biti stub porodice, koja će pravilno usmeravati i odgajati decu. Ako ti kažem da jedan bivsi rukometaš, pije sedative, jer ima dvoje dece sa njom, a nikada ni on ni deca nisu pojela njin ručak. Deca jedu grickalice i hamburgere. A u stanu da slomiješ vrat.Njegovi roditelji nemaju pristup ni unucima, a ni svom sinu, u koga su uložili silan novac da bi bio to što je bio. Zaradio je novac, ona mu je novac prokrckala na modu, gokle će tako???
Ima i divnih primera, kao što je jedan poznati i priznati košarkaš, koji ceni svoje roditelje. Oni su stari, ali kuda on tu i oni. Ima i divnih primera gde su se fudbaleri oženili pravim ženama i zbog toga napreduju u karijeri. Veliki procenat je promasio u izboru i zbog toga tapkaju u mestu. Splavovi, spavanje do 14 h, brza hrana, šoping, žurke, stanovi djubravi, a oni po kisi, snegu, otežu stražnjicu, da bi uspeli. Ima i slučajeva, čim rode dete, vrate se mamama, jer ni dete ne mogu gajiti same, pa im muževi sami kuvaju, peru , peglaju itd. Kakav je to život. E, ja sam se te bede rešio. Moje roditelje cenim, obilazim, pomažem jer su stari, a ima ih brate, čiji roditelji nemaju ni za lekove. To će im Bog vratiti. Znam jednog fudbaler, kome je majka umrla i koji nije obišao oca 2 god. A bio je ponos i nada tih roditelja. Supruge imaju veliki uicaj na muževe. Ona, koja je dobar čovek, to je sve ok. Ona, koja ne ceni svoje roditelje, naravno da će da instruira muža, da mu nisu više potrebni ti matorci. To treba naša javnost da zna!!!

Back