NIJE JEO 6 DANA PA ZAVRŠIO NA VMA

siju i miju

Poznat
Poruka
8.157
NIJE JEO 6 DANA PA ZAVRŠIO NA VMA: Ne mogu da jedem kad znam da su mi DECA GLADNA

Nenad Dimitrijević (33) iz Ritopeka u opštini Grocka zbog siromaštva nije jeo šest dana, zbog čega je morao da bude prebačen na VMA. Nenad je nezaposlen, u kući živi sa suprugom, takođe nezaposlenom, majkom i dva mala sina od tri i godinu i po dana. Otac mu je umro pre tri meseca.

Porodica Dimitrijević živi u velikom siromaštvu, a nedavno im je bila isključena struja na koju se greju, jer je put do njihove kućed nepristupačan, i zato je teško da se dovuku drva. Na sreću, dobre komšije su pomogle i platile dug od 60.000 dinara.

Komšije ga hvale, veruju da će svima koji mu pomognu u ovoj teškoj situaciji, vratiti radom, ako već ne može novcem, i pozivaju da se ovoj nesrećnoj porodici pomogne

– Nenad radi kao moler, dobar je čovek i moj prvi komšija. Taj dan kad su ga odvezli na VMA, ljudi se krstili kako je izdržao, samo što mu se creva nisu zavezala. Primio je 5-6 infuzija i na svoju inicijativu otišao kući – priča njegov prvi komšija.

– Ne treba mi novac, šta će mi, novac samo kvari ljude. meni i mojoj porodici samo hrana treba i namirnice da preživimo. Danima ne jedem zbog njih, sve kažem “Nema veze, sutra ću ja jesti, nek ima njima” i tako sam završio na VMAJa ni ne mogu da jedem kad znam da oni nemaju. Tako sam i otišao već prvo veče iz bolnice. Jeste meni tamo bilo lepo, toplo, oni meni daju hranu, al kad znam da su mi deca gladna, ne mogu ništa da pojedem – rekao je Nenad

Izvor :kurir http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/n...-kad-znam-da-su-mi-deca-gladna-clanak-2631925

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je tekst koji me je potresao,jer ne mogu da verujem da ne postoji nikakva pomoć od države da ova porodica ne bude gladna.

NIJE JEO 6 DANA PA ZAVRŠIO NA VMA: Ne mogu da jedem kad znam da su mi DECA GLADNA

Nenad Dimitrijević (33) iz Ritopeka u opštini Grocka zbog siromaštva nije jeo šest dana, zbog čega je morao da bude prebačen na VMA. Nenad je nezaposlen, u kući živi sa suprugom, takođe nezaposlenom, majkom i dva mala sina od tri i godinu i po dana. Otac mu je umro pre tri meseca.

Porodica Dimitrijević živi u velikom siromaštvu, a nedavno im je bila isključena struja na koju se greju, jer je put do njihove kućed nepristupačan, i zato je teško da se dovuku drva. Na sreću, dobre komšije su pomogle i platile dug od 60.000 dinara.

Komšije ga hvale, veruju da će svima koji mu pomognu u ovoj teškoj situaciji, vratiti radom, ako već ne može novcem, i pozivaju da se ovoj nesrećnoj porodici pomogne

– Nenad radi kao moler, dobar je čovek i moj prvi komšija. Taj dan kad su ga odvezli na VMA, ljudi se krstili kako je izdržao, samo što mu se creva nisu zavezala. Primio je 5-6 infuzija i na svoju inicijativu otišao kući – priča njegov prvi komšija.

– Ne treba mi novac, šta će mi, novac samo kvari ljude. meni i mojoj porodici samo hrana treba i namirnice da preživimo. Danima ne jedem zbog njih, sve kažem “Nema veze, sutra ću ja jesti, nek ima njima” i tako sam završio na VMAJa ni ne mogu da jedem kad znam da oni nemaju. Tako sam i otišao već prvo veče iz bolnice. Jeste meni tamo bilo lepo, toplo, oni meni daju hranu, al kad znam da su mi deca gladna, ne mogu ništa da pojedem – rekao je Nenad

Izvor :kurir http://www.kurir.rs/vesti/drustvo/n...-kad-znam-da-su-mi-deca-gladna-clanak-2631925

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ovo je tekst koji me je potresao,jer ne mogu da verujem da ne postoji nikakva pomoć od države da ova porodica ne bude gladna.

Дела комуносатанистичке правне социјалне секте срПијаније...

Нажалост, тога има свуда по Србији, највише по градовима...

Нека је свима Бог на помоћи.

Poslednja izmena:
ath320684459978b.jpg

Poslednja izmena:
Ко му је крив кад није мигрант па да га храни држава Србија.

А погле шта ради општина Стари Град док људи цркавају за леба:

12797477258765bbd460b8865404569_w640.JPG

http://www.b92.net/ljubimac/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&nav_id=1219213

Кућице, храна, све за џукце луталице, ко мало воде на длану, ово више није нормалан народ.

Otišao Deda Mraz u Etiopiju i pita jednog dečaka?
– Šta ćeš da ti poklonim?
Kaže dečak:
– Pa Deda Mraze, ja već mesec dana nisam ništa jeo…
Deda Mraz ga prekinu i reče:
– Hohoho, ko ne jede nema poklona.

- - - - - - - - - -

Ко му је крив кад није мигрант па да га храни држава Србија.

А погле шта ради општина Стари Град док људи цркавају за леба:

12797477258765bbd460b8865404569_w640.JPG

http://www.b92.net/ljubimac/vesti.php?yyyy=2017&mm=01&nav_id=1219213

Кућице, храна, све за џукце луталице, ко мало воде на длану, ово више није нормалан народ.

Svaka cast cuo sam juce na radiju. Podrzavam akciju.

- - - - - - - - - -

Ово колико је тужно толико је и неодговорно. Ник не ради, а штанцујете децу?

Tako kod mene jedan lik, 99te morala mu keva spavati izmedju njih dvoje da se ne taslace. I budala posle bezao od nje, ode na supu sa zenom, i povuce merdevine gore da se baba ne popne :rotf::super:

Ima ih 8 komada, njima sam dao svoje garderobe ne znam ni ja sam koliko. Valjda tonu jednu kroz sve ove godine.

Овај несрећник нема десеторо деце него двоје. Срам те било.

Ispricao sam samo jedno od mnogih iskustava. Zasto da me sram bude, sto sam mu pomogao? Dao mu deci tonu odece, prozore za kucu i namestaj? Da koristi deo moje zemlje?

- - - - - - - - - -

Болес' не бира..

Sta, ako ti kazem, da volim ljude isto ko i zivotinje? :think::per::per:

Ne trebaju mu pare, samo hrana? A hranu će da nabavi kako? Radi kao moler za hranu?
Ne jede zbog porodice, i onda kad napravi veću štetu, ko će da hrani porodicu?
Koliko god mi bilo žao njega i porodice, ne razumem kako neko zdrav i u punoj snazi može sebe i svoje da dovede u ovakav položaj? Za hranu uvek može da zaradi, ukoliko hoće da radi. Na stranu sad kukanje, emocije i slične stvari, sam je sebe doveo u takvo stanje.

- - - - - - - - - -

Нека још неко каже да у Србији нема глади, има и те како.

Ima, za one koji neće da rade, ili nisu sposobni da se snađu.

Back