Nije fer

gost 349237

Iskusan
Poruka
6.633

Nije fer

Oh, on me tretira s poštovanjem, stalno govori da me voli
Zove me petnaest puta na dan, voli da se uveri da sam dobro
Znaš, nikad nisam upoznala ni jednog muškarca pored kojeg bi se osećala tako sigurno
On nije kao drugi momci, oni svi su tako glupi i nezreli

Ima samo jedna stvar koja mi smeta
Ti jednostavno nisi dobar u krevetu, to je baš šteta
Gledam te u oči, želim da te upoznam bolje
I onda ti proizvedeš taj zvuk i očito je da je sve gotovo

Nije fer i mislim da si baš zao
Mislim da si stvarno zao, mislim da si stvarno zao
Oh, trebalo bi da ti je stalo
ali ti me nikad ne dovedeš do vrištanja, ti me nikad ne dovedeš do vrištanja

Bitno je ali ne i najbitnije.
Sta znam, radije bih bila u braku s nekim i manje potentnim ali da mi pruza ovo navedeno, prijateljstvo, postovanje, oslonac nego da me nateze svaki dan a vamo da se pokaze ko covek, trt.
Naravno to su dve krajnosti.
Bilo bi idealno da se to dvoje lepo spoji .
I naravno bitno je da privlacnost postoji, seksali se jednom u dva meseca ili svaki dan.
Ako je razlog ' nepotentnosti' to sto nema hemije onda da ga ebes, nema tu veze. Ako je stvar u nekim trenutnim okolnostima, zdravlju, de znam, onda je sasvim prihvatljivo.

uvek se polazi od toga da si sa osobom koja je normalna i imas normalan odnos
najcesce slomovi se desavaju u nedostatku seksa i postovanja

da, ali ne obavezno.
kada sam se udala imala sam premalo godina, 0 iskustva (on tek nešto više od mene i jednog i drugog) i bili smo oboje smotani i iz ove perspektive gledano očajni u sexu.
ali smo godinama upoznavali jedno drugo, svesrdno vežbali, pravili bebe i usavršavali se: )) i bilo je sve bolje i bolje do savršeno i
tokom godina, sexa je bilo ko u priči ali svega što suštinski vezu/brak čini postojanim, sve manje i manje. kada se na kraju ceo život sveo na svađu i mirenje u krevetu, to više nije bilo podnošljivo.
danas pre svega biram poštovanje, razumevanje, podršku...a tek onda i ove druge"kvalitete" kao temelj veze.

nije fer kad ti neka besmislena tragedija ili bolest oduzme dragu osobu...a ne slabiji krevetski učinak:roll:

da, ali ne obavezno.
kada sam se udala imala sam premalo godina, 0 iskustva (on tek nešto više od mene i jednog i drugog) i bili smo oboje smotani i iz ove perspektive gledano očajni u sexu.
ali smo godinama upoznavali jedno drugo, svesrdno vežbali, pravili bebe i usavršavali se: )) i bilo je sve bolje i bolje do savršeno i
tokom godina, sexa je bilo ko u priči ali svega što suštinski vezu/brak čini postojanim, sve manje i manje. kada se na kraju ceo život sveo na svađu i mirenje u krevetu, to više nije bilo podnošljivo.
danas pre svega biram poštovanje, razumevanje, podršku...a tek onda i ove druge"kvalitete" kao temelj veze.

nije fer kad ti neka besmislena tragedija ili bolest oduzme dragu osobu...a ne slabiji krevetski učinak:roll:

nije nista fer, pa ako nema postovanja a ponekad i malo strahopostovanja sve ostalo pada u vodu, tad ima svega i svacega a mirenje seksom ublazava al nije spas

Da li je potentnost bitna? I u kojoj meri? :)
Ako je riječ o konkretnoj pjesmi koju si postavio on se ovdje ne trudi oko nje. U tom smislu je loš.
Pjeva o sebičnom momku koji je u svemu divan, lijepo im je, samo kada dođe do kreveta jedino uzima a ništa ne daje.
Iz tog ugla je vrlo bitno, inače je frustrirajuće. Neiskusan se nauči, ljudi se uklope, al sebičan frustrira.

Back