Nije dobro sve znati

Moje zapažanje je da se često desi da su ti preiskusni muškarci, koji su svašta prošli u životu i imali mnogo žena, zapravo nesigurni i da pate malo od veličine.Prema tome, ako se on čuva sa svih strana toliko i drži da ne bi bio preveslan, jedina mu je slabost sujeta.
Svaka koja udara kontru biće odmah otkačena, da on ne bi ispao slab.
Medjutim, kako toliko ne kontaju da je i povladjivanje nekad manipulacija...

od velicine jaja? :mrgreen:

Jer onda zivot u tom delu postane dosadan.

Evo recimo ja sve znam sa zenama, kako reaguju, da li je mogu smuvati, ako me oce preyebati - polubudan joj odmah doskocim i ometem je u tome.

Mogu vam reci da mi je postalo to dosadno, zelim da mi dodje neka zena koja je toliki maher da ce mene u tim igrama preyebati, ali to nikako da se desi zato sto znam sve fore.

Da li se i vama desilo to, da niceg novog nema i da ste provalili zenski sistem?

Toliko ti je dosadno da si NAZULJ*O dlanove...

Kad bih is*o na procenu ondak bi iz prve sve devojke frljio u reku.
Ovako imaju prilike nagutati se vode pored mene...
hahaha
A kad bi došla neka puna životnih iskustava i sa pričom kao što je sinketova, kako je niko ne može preveslati i puna samopouzdanja (a realno se ne vidi zašto)?

I da li je teže zavesti nekog tako iskusnog, ili ipak hemija uradi svoje (iskustvo nema veze sa tim)?

Evo recimo ja sve znam sa zenama, kako reaguju, da li je mogu smuvati, ako me oce preyebati - polubudan joj odmah doskocim i ometem je u tome.

Mogu vam reci da mi je postalo to dosadno, zelim da mi dodje neka zena koja je toliki maher da ce mene u tim igrama preyebati, ali to nikako da se desi zato sto znam sve fore.

Da li se i vama desilo to, da niceg novog nema i da ste provalili zenski sistem?

provalio zenski sistem? :mrgreen:

:cepanje:

Ti si neki redak zver. Žena je majka i sestra i svetica i k'urva, volim je i poštujem, za nju, radi nje i sa njom živim. Žene su moja opsesija a o ženama ništa ne znam.

Poslednja izmena:

Back