Nickovi

Pazi...kad sam ja razmisljao...odakle si iscupala nik...i razmisljam i razmisljam i pre neki dan se setim...Cari...i ona Pajper sa lepim (.) (.)...ona mi je bila najlepsa od svih vestica :-D

Electra:
Pa znash... ukratko - Elektra-komplex ti je isto shto i Edipov komplex, samo kod devojchica!
Sad, shta je bolje? :lol:
Btw, ja sam vremenom i zaboravila ko je Mike Shinoda... nekako mi tvoj nick vishe nije on, vecj - ti ;)
Znam za Elektrin komplez, pa gimnazijalac sam majku mu! :roll:
To je jedna od prvih stvari koje sam naucio.. :D
Ni ne treba da bude on, nikad nije ni trebalo.. ;)

Imao sam prvo nick chief sa kojim sam imao nekih 2-3 hiljade postova chini mi se,onda sam zaboravio password a e-mail na koji mi je password registrovan beshe zatvoren,tako moradoh da otvorim novi nick,a u to vreme igrao sam igru Halo u kojoj se glavni lik zove Master Chief,tako ja pozajmih njegovo ime ovde na forumu...

Master_Chief:
Imao sam prvo nick chief sa kojim sam imao nekih 2-3 hiljade postova chini mi se,onda sam zaboravio password a e-mail na koji mi je password registrovan beshe zatvoren,tako moradoh da otvorim novi nick,a u to vreme igrao sam igru Halo u kojoj se glavni lik zove Master Chief,tako ja pozajmih njegovo ime ovde na forumu...
A znači u tome je fora :lol: ja mislio da si stavio Master Cheaf jel voliš komandu, upravljanje šta već a i uvek držiš kao avatar nekog jačeg vođu ;)

Back