Nick name

Da sam ja na tabovom mestu (da sve vidim, taj fazon, da znam ko je ko, ko je sa kim ok itd) pomislio bih da je što se često govori: sve veći cirkus, a sve manje smešno.

Ja jako malo ljudi "znam", aktivan sam tek od pre nekoliko meseci, i vidim da nas ima ustvari malo.

George je rekao da nema ni 50 ljudi koji svakodnevno pišu.
Izgleda.

Najbolje je ustvari dolaziti ređe. Od 2019. dok sam dolazio retko nekako je sve bilo neutralno, kad nešto napišem ljudi reaguju na napisano a ne na mene. Ja i sada reagujem na post, retko na autora posta, ali tačno znam unapred ko će mi lajkovati, odnosno sa kim sam dobar.
S'obzirom da živimo u vreme hejta, ja sam zadovoljan što nisam ok sa samo dve osobe ali to je realnost, kako je rekao tvorac Fejsbuka: "Ne možeš stvoriti hiljadu prijatelja a da ne dobiješ nijednog neprijatelja" i to je jednostavno tako.

Upravo ti si jedan od onih zbog kojih sam otvorila ovu temu.
A kakav sam ja bila moderator nije tvoje da ocenjuješ.
Ja znam da sam upravo jedan od ljudi koje si indirektno pomenula otvarajući ovu temu, što sam i sam priznao...
Zašto nije moje? Ja sam forumaš kao i svaki drugi i imam tu slobodu da procenim koliko si dobra u nečemu, a koliko ne. Isto koliko i ti možeš doneti ma kakav sud o meni. :)

Kad je već tema o nadimku da iskoristim :)
@tab503 'ajd mi skloni ovo gost, može ?

1653936742030.png

Da sam ja na tabovom mestu (da sve vidim, taj fazon, da znam ko je ko, ko je sa kim ok itd) pomislio bih da je što se često govori: sve veći cirkus, a sve manje smešno.

Ja jako malo ljudi "znam", aktivan sam tek od pre nekoliko meseci, i vidim da nas ima ustvari malo.

George je rekao da nema ni 50 ljudi koji svakodnevno pišu.
Izgleda.

Najbolje je ustvari dolaziti ređe. Od 2019. dok sam dolazio retko nekako je sve bilo neutralno, kad nešto napišem ljudi reaguju na napisano a ne na mene. Ja i sada reagujem na post, retko na autora posta, ali tačno znam unapred ko će mi lajkovati, odnosno sa kim sam dobar.
S'obzirom da živimo u vreme hejta, ja sam zadovoljan što nisam ok sa samo dve osobe ali to je realnost, kako je rekao tvorac Fejsbuka: "Ne možeš stvoriti hiljadu prijatelja a da ne dobiješ nijednog neprijatelja" i to je jednostavno tako.
Није то Џорџ рекао,него неко други.Иначе,мислим да то није истина.
Ако мислите да са мном нисте ОК,нисте у праву.Само имамо нека различита мишљења и то је то.

Није то Џорџ рекао,него неко други.Иначе,мислим да то није истина.
Ако мислите да са мном нисте ОК,нисте у праву.Само имамо нека различита мишљења и то је то.
Mimi, ti si bre meni baš drag, štaviše to sam ti i rekao. Ne mogu javno da kažem na koga sam mislio, ali ni blizu da si ti :D

Zanima me koliko puta je dozvoljeno menjati nick name?
Primetno je da neki članovi to menjaju olako..onako kao
prljave čarape.
To me prilično zbunjuje..jer ne znam s kim razgovaram.
Nisam menjala nick od kako sam se učlanila na Krstu.
@sale@
Сале.
Сале!
~sale
....
u međuvremenu eksperimentisanje (plavi grom, neutral, goost, krutnik, zmaj od dunava.

dok se nije oslobodio Сале i svi nikovi su sada u njemu :D

Slične teme

Back