Nick/aFatar

..sramota me da kazhem zashto sam jabajagi...:rumenka:...al ajd...kako sam mladjahna postala ''krstarka'' gledala sam spisak chlanova, njihov nick, avatar...i prepoznam jednog Paju iz Novog Sada...on je tada bio Pajabajagi...prepishem od Pajice i to je istorija bolesti... netju ga menjati, nishta mi ne znachi, prosto sam navikla vetj, dok avatar pazhljivo biram sve u skladu sa mojom suptilnom dushiciom...
vampir1968-1.gif

Poslednja izmena:
Uvek biram avatare koji vizuelno nemaju nikakvih sličnosti sa mojim izgledom i uvek su to sličice onih koji su mi simpatični, a to su najčešće neki Afrikanci ili Indijanci. I nik na ovom forumu mi je ime jednog poglavice čije mi se postupanje svidelo jer je pokosio gomilu podmuklih bledolikih osvajača.
Avatar na Fejsbuku mi je najbolji na svetu pa ga godinama nisam promenila i mislim da nikad neću.

Мој ник и мој аватар показали су се као потпуни промашај и не зна се ко ми више загорчава форумски живот,

јал ник, јал аватар. Гомила неразумевања, више неспоразума и пар сукоба са форумашицама и форумашима директан су резултат

те ни(Т)ковско-аватарске уроте против мене и мог форумског живота. Храни пашче да те уједе - е, то вам је то.

Кад мало боље размислим од сада па убудуће третираћу их, и ник и аватар, као домаће издајнике и стране плаћенике,

а чим нађем мало више слободног времена, организоваћу им поштено, фер и коректно суђење на којем ћу их осудити на смрт.

Додуше након егзекуције ни мене више неће бити, али нема везе, постаћу митски херој и страх и трепет и апокалиптична

претња и опомена за све ваше никове и аватаре да се никад не окрену против вас.

Ипак мора да се зна ко коси, а ко воду носи, па нек кошта шта кошта!

posto nam pdf vrca od novih tema, ajde i ja da dam doprinos jednom novom produhovljenom :navodnik:

nesto sam ovih dana na off
na to me natovare jos neki forumasi, promeni avatar, promeni avatar :aaa:
ajde dobro, kazu da bi mogla da bude dobra - energija mora da kruzi
sta da stavim, sta
i na brzaka nadjem neku skoljkicu na plazi
neeeeee:aaa: ovo je ljigavo, to nisi ti!
onda stavim neku koja je vise ja..u stvari skroz ja ovog momenta - siva, sivija i malkice crna
neeee ti si zmaj, sklanjaj ovo

istini za pravo - i nisam se osecala kao da sam ja sa prethodno postavljena dva

na stranu dupli profili, stao mi mozak kako se ono zovu :lol: ali kad otvorite profil, pa birate nick i avatar - koliko vam je bitno sta cete da odaberete i koliko oni stvarno oslikavaju vas i neku vasu prirodu?

ajde sad vi:)

I moj nik i moj avatar su delo jednog ironičnog sprdanja na perfekciju, tako da je čitav nastup bio koncipiran na taj način
a nipošto na način u kome ja ističem svoju superiornost u odnosu na druge.
u početku je avatar bio umotan u zavoje posle intervencije kod plastičnog hirurga.
to je značilo otprilike perfektno možda da, ali uz pomoć i intervenciju i za ozbiljne pare kod čike plastićnog.
Naročito od kako su turbo dame počele da prekrajaju svoje noseve, podvaljke, kapke, sise i dupeta sa lakoćom povetarca kao da su samo za to rođene.
Prioritet je savršeno pakovanje, jer najbitnije je šta ima u izlogu.

Forumaši su mi isto kao i tebi govorili da ih zavoj podseća na ratište i da se uvek zgroze kad vide moj avatar, pa
obzirom da nisam htela kod drugih ljudi svojom pojavom izazivam negativne emocije i loša sećanja sklonila sam avatar a nik mi ostade.

Trenutni avatar odslikava moju prirodu u potpunosti. Šeret koji hoće da se šegači a obaveze ga interesuju ko što ga interesuje lanjski sneg.:lol:
sve dijametralno suprotno realnom životu...

Dva puta sam promenila avatar, prvi mi je bio veoma simpatican, ovaj sad ipak vise ide uz mene.
Naislo mi bilo u par navrata da stavim neki drugi, al dzaba, ne ide mi nista tako kao ovaj :aha:

Back